Cos cumparaturi

FILTRU PRET

    14.9 lei

    14.9 lei

Fairy Gel Rosalind

Fairy Gel Rosalind este ideal pentru a realiza rapid modele unice de nail art. Exact asa cum sugereaza si numele produsului, foloseste aceasta colectie si vei obtine manichiuri de poveste!

Fairy gel Rosalind are o acoperire buna, consistenta medie, durabilitate sporita pe unghii si poate fi aplicat atat pe unghiile naturale, cat si pe cele din gel.

Fairy Gel Rosalind - o colectie cu care vei obtine modele unice, rezistente si super stralucitoare

Aceasta gama se regaseste in magazinul nostru in diverse nuante, toate la fel de minunate si rezistente, fiind geluri inedite si spectaculoase! Un trend nou in materie de manichiura! Bucura-te de produse calitative, sigure si testate de mii de manichiuriste!

La noi gasesti preturi accesibile, cel mai bun raport de calitate -  pret si livrare in siguranta. In aceasta categorie gasesti nuante diverse, pe care le poti aplica peste orice baza colorata si, astfel, modelele vor fi bine evidentiate.

Fairy Gel Rosalind ofera unicitate si stralucire manichiurii si, folosind aceste produse, vei obtine in timp optim modele abstracte sau flori, plante sau orice alt model, in functie de caracteristicile fiecarui gel din colectia Fairy de la Rosalind!

Fairy Gel Rosalind este o colectie realizata din materiale de calitate superioara, rezista la expunerea pe termen lung in lumina soarelui, nu se zgarie repede, nu se deterioreaza si nu se exfoliaza. Datorita formulei de ultima generatie, aceasta gama este ideala atat pentru serviciile profesionale din salon, cat si pentru utilizarea personala.

Alege magazinul NailsUp pentru orice ai nevoie in materie de unghiute si iti promitem ca intotdeauna vei reveni cu drag la noi!

Se afiseaza 1-12 din 9 produs(e)
Navigheaza sus