• TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE
Cos cumparaturi
  • TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE


FILTRU PRET

    100 lei

    1000 lei

MARCA

CULOARE

CANTITATE

Fairy Gel Rosalind

Se afiseaza 1 - 2 din 2 produse

Fairy Gel Rosalind este ideal pentru a realiza rapid modele unice de nail art. Exact așa cum sugerează și numele produsului, folosește această colecție și vei obține manichiuri de poveste!

Fairy gel Rosalind are o acoperire bună, consistență medie, durabilitate sporită pe unghii și poate fi aplicat atât pe unghiile naturale, cât și pe cele din gel.

Fairy Gel Rosalind - o colecție cu care vei obține modele unice, rezistente și super strălucitoare

Această gamă se regăsește în magazinul nostru în diverse nuanțe, toate la fel de minunate și rezistente, fiind geluri inedite și spectaculoase! Un trend nou în materie de manichiură! Bucură-te de produse calitative, sigure și testate de mii de manichiuriste!

La noi găsești prețuri accesibile, cel mai bun raport de calitate -  preț și livrare în siguranță. În această categorie găsești nuanțe diverse, pe care le poți aplica peste orice bază colorată și, astfel, modelele vor fi bine evidențiate.

Fairy Gel Rosalind oferă unicitate și strălucire manichiurii și, folosind aceste produse, vei obține în timp optim modele abstracte, flori, plante sau orice alt model, în funcție de caracteristicile fiecărui gel din colecția Fairy de la Rosalind!

Fairy Gel Rosalind este o colecție realizată din materiale de calitate superioară, rezistă la expunerea pe termen lung în lumina soarelui, nu se zgârie repede, nu se deteriorează și nu se exfoliază. Datorită formulei de ultimă generație, această gamă este ideală atât pentru serviciile profesionale din salon, cât și pentru utilizarea personală.

Alege magazinul NailsUp pentru orice ai nevoie în materie de unghiuțe și îți promitem că întotdeauna vei reveni cu drag la noi!

TRANSPORT GRATUIT

La comenzi de peste 250 LEI

SUPORT

L-V 08:00 - 22:00

RETUR GARANTAT

In termen de 14 zile

PLATA IN SIGURANTA

Ramburs sau cu cardul

Navigheaza sus