• TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE
Cos cumparaturi
  • TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE


FILTRU PRET

    2 lei

    218 lei

MARCA

CULOARE

CANTITATE

ACCESORII

DESIGN

DIVERSE

GELURI CONSTRUCTIE

GLITTER

MODEL

OJA STAMPILA

PIGMENTI

SETURI

STRASURI

TIP DECORATIUNI

Se afiseaza 1 - 32 din 841 produse

Probabil cele mai atractive produse utilizate într-un salon de manichiură-pedichiură, îndrăgite de manichiuriste și de cliente, sunt cele din categoria Nail Art. Nu ai cum să nu îndrăgești pietricelele frumos colorate, cristalele Swarovski și diferiți pigmenți colorați atractiv, care fac diferența într-o manichiură cu totul deosebită si una banală.

NailsUp înțelege atât dorința ta de a crea cele mai atractive modele de unghii, cât și cerința pentru unghii cât mai sofisticate, astfel încât îți pune la dispoziție o gamă extrem de bogată de produse Nail Art, perfecte pentru a crea toate modelele de unghii dorite.

În gama noastra de produse Nail Art, sunt nelipsite ștrasurile multicolore și pietricelele în diferite forme și culori, cu care poți lucra cu minuțiozitate la cele mai laborioase designuri pentru unghii.

Nail Art – categoria care permite imaginației tale să devină realitate

Reflexiile de culoare pe unghie sunt cu totul inedite, motiv pentru care poți opta pentru pigmenți fosforescenți sau pigmenți cu efect perlat pe unghii, perfecți pentru a crea cele mai deosebite reflexii și modele de unghii. Gama NailsUp de produse pentru modele pe unghii include și accesoriile "vedetă", respectiv cristalele Swarovski, disponibile în dimensiuni diferite, în nuanță de roz sau transparente. Aceste cristale sunt potrivite persoanelor care își doresc o manichiură cu totul deosebită, conferind strălucire asupra intregii unghii.

Va fi imposibil să nu te faci remarcată cu aceste modele pe unghii!

Dacă îți place să pictezi unghiile, atunci poți opta pentru vopsea acrilică pictură unghii, ideală pentru a transforma fiecare unghie într-un mini tablou care va cuceri atât purtătoarea, dar va atrage și privirile admirative ale celor din jur.

NailsUp le ofera persoanelor mai îndraznețe produsele perfecte pentru modele pe unghii ieșite cu adevarat din anonimat! Unghiile vor sclipi în adevăratul sens al cuvantului și vor fi cu totul electrizante!

Cu NailsUp este simplu să fii creativă, precum o mică artistă care crează mici opere de artă cu fiecare unghie realizată!

TRANSPORT GRATUIT

La comenzi de peste 250 LEI

SUPORT

L-V 08:00 - 22:00

RETUR GARANTAT

In termen de 14 zile

PLATA IN SIGURANTA

Ramburs sau cu cardul

Navigheaza sus