ROSALIND BLOSSOM HALO DYE - AQUA INK

ROSALIND BLOSSOM HALO DYE - AQUA INK | NailsUp.ro

Rosalind Halo Dye-Aqua Ink este ceva WOW!

Dupa ce te-ai rasfatat la salon, urmeaza partea preferata, adica manichiura: decorarea si pictura pe unghii. In momentul de fata avem multe optiuni, putem sa alegem o oja clasica, una semipermanenta, dar, cel mai atragator este ca, putem personaliza modelul pentru fiecare unghie cu ajutorul ojei semipermanente Rosalind Halo Dye-Aqua Ink.

Oja de pictura este foarte practica daca vrem sa realizam modele subtile, dungi fine, un French nu foarte lat si multe alte decoruri si elemente de Nail Art. Acest model este puternic pigmentat, astfel ca, atunci cand trasezi o linie, aceasta iese uniforma, iar pensula sa faciliteaza realizarea modelelor datorita perilor moi si de calitate.

In magazinul Nails Up gasesti aceasta oja semipermanenta in nuante variate, pregatite pentru modele si nu numai. Rosalind Halo Dye-Aqua Ink se poate folosi in Nail Art, cu ea vei realiza manichiuri cu efecte similare acurarelei, de exemplu, amestecand cu alte oje semipermanente poti face un french cu efect de vitraliu.

Oja semipermanenta Rosalind Halo Dye-Aqua Ink are la baza alcool si este solutia cea mai la indemana pentru modelele pe manichiuri semipermanente. Este realizata dupa cele mai inalte standarde calitative, nu contine alergeni sau substante daunatoare, se usuca rapid, iar modelele nu isi pierd forma sau stralucirea. Poti folosi aceasta oja semipermanenta chiar si pentru a acoperii unghiile. Ca o recomandare, o poti folosi pe un fundal alb, pentru ca nuantele sa aiba intensitate maxima.

Consulta toate produsele noastre, alege ce te avantajeaza si comanda rapid si sigur din magazinul Nails Up! Noi iti livram cat se poate de repede, pentru ca tu sa te bucuri de produsele mult asteptate. Creeaza manichiuri unice si bucura-ti clientele de fiecare data!

ROSALIND BLOSSOM HALO DYE - AQUA INK

Subcategorii

Sunt 26 produse.

Se afiseaza 1-12 din 26 produs(e)

Filtre active