• TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE
Cos cumparaturi
  • TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE


FILTRU PRET

    17 lei

    359 lei

MARCA

CULOARE

MARIME

MATERIAL

TIP SUPORT

Suport Mana Inalt

Se afiseaza 1 - 32 din 33 produse
-15%
-15%
-15%

SUPORT MANA PARIS

17,00 lei
20,00 lei
-15%

Magazinul NailsUp îți oferă o categorie de produse eficiente și perfecte pentru a-ți usura activitatea, dar și pentru a-i oferi clientei relaxarea de care are nevoie în timpul procesului de efectuare a unei manichiuri.

Suport Mana Inalt este categoria destinată produselor realizate special pentru a susține greutatea mâinii clientei, fără ca aceasta să stea într-o poziție încordată. În timpul procesului de manichiură, este foarte important ca mâna să fie într-o poziție corespunzătoare, pentru a te ajuta să aplici pe unghie produsele într-un mod cât mai simplu și ușor.

Suportul de mână înalt - un produs util care nu ar trebui să lipsească din mediul de lucru al oricărui tehnician

Magazinul NailsUp îți oferă Suport mana de 35 cm, un suport care are un design modern, ce se va încadra perfect în orice mediu de lucru. Poate fi folosit la tine acasă sau chiar într-un salon profesional, în funcție de alegere ta. Suport mana de 35 cm, are 4 picioare metalice, stabile și poate fi găsit în trei variante la fel de interesante. Prima variantă este Suport mână manichiură din material ecologic perforat, care arată foarte deosebit, mai ales pe negru! Varianta doi este piele ecologică simplă, utilă, ce te va ajuta să ștergi suportul cu un șervețel umed, ori de câte ori ai nevoie. Ultima variantă și cea mai apreciată este Suport mana înalt cu material din catifea, ce oferă o eleganță sublima locului de lucru.

Suport mână manichiură – ajutorul tău de nădejde când realizezi manichiuri profesionale

Toate aceste suporturi le poți găsi în diferite culori, precum verde, roșu, crem, negru, alb și maro, iar tu îți poți alege varianta mult dorită. NailsUp îți oferă și o alternativă mult mai practică, și anume Suport mână înalt, cu o lungime de 55 cm și o înălțime de 15 cm.

Aceste suporturi sunt asemănătoare variantelor descrise mai sus, la fel de interesante și practice. Prețurile acestora sunt accesbile, astfel că vei putea investi într-un produs calitativ, pe care îl vei avea și te vei putea bucura ani de zile!

Calitatea îți spune cuvântul, deoarece Suport Mână Înalt este rezistent în timp! Achiziționează produsele tale preferate din magazinul NailsUp și îți poți duce activitatea la un alt nivel de profesionalism!

TRANSPORT GRATUIT

La comenzi de peste 250 LEI

SUPORT

L-V 08:00 - 22:00

RETUR GARANTAT

In termen de 14 zile

PLATA IN SIGURANTA

Ramburs sau cu cardul

Navigheaza sus