Cos cumparaturi

FILTRU PRET

    5.5 lei

    359 lei

Suport Mana Inalt

Magazinul NailsUp va ofera o categorie de produse eficiente si perfecte pentru a-ti usura activitatea, dar si pentru a-i oferi clientei relaxarea de care are nevoie in timpul procesului de efectuare a unei manichiuri.

Suport Mana Inalt este categoria destinata produselor realizate special pentru a sustine greutatea mainii clientei, fara ca aceasta sa stea intr-o pozitie incordata. In timpul procesului de manichiura este foarte important ca mana sa fie intr-o pozitie corespunzatoare, pentru a te ajuta sa aplici pe unghie produsele intr-un mod cat mai simplu si usor.

Suportul de mana inalt - un produs util care nu ar trebui sa lipseasca din mediul de lucru al oricarui tehnician

Magazinul NailsUp va ofera Suport mana de 35 cm, un suport care are un design modern, ce se va incadra perfect in orice mediu de lucru. Poate fi folosit la tine acasa sau chiar intr-un salon profesional, in functie de alegere ta. Suport mana de 35 cm, are 4 picioare metalice, stabile si poate fi gasit in trei variante la fel de interesante. Prima varianta este Suport mana manichiura din material ecologic perforat, care arata foarte deosebit mai ales pe negru. Varianta doi este piele ecologica simpla, utila, ce te va ajuta sa stergi suportul cu un servetel umed, ori de cate ori ai nevoie. Ultima varianta si cea mai apreciata este Suport mana inalt cu material din catifea, ce ofera o eleganta sublima locului de lucru.

Suport mana manichiura – ajutorul tau de nadejde cand realizezi manichiuri profesionale

Toate aceste suporturi le puteti gasi in diferite culori, precum verde, rosu, crem, negru, alb si maro, iar tu iti poti alege varianta mult dorita. NailsUp va ofera si o alternativa mult mai practica si anume Suport mana inalt, cu o lungime de 55 cm si o inaltime de 15 cm.

Aceste suporturi sunt asemanatoare variantelor descrise mai sus, la fel de interesante si practice. Preturile acestora sunt accesbile, astfel ca vei putea investi intr-un produs calitativ, pe care il vei avea si te vei putea bucura ani de zile.

Calitatea isi spune cuvantul, deoarece Suport Mana Inalt este rezistent in timp! Achizitioneaza produsele tale preferate din magazinul NailsUp si iti poti duce activitatea la un alt nivel de profesionaslism!

Se afiseaza 1-12 din 38 produs(e)
Navigheaza sus