• TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE
Cos cumparaturi
  • TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE


FILTRU PRET

    100 lei

    1000 lei

MARCA

CULOARE

CANTITATE

DESIGN

FSM PLATINUM GEL

Se afiseaza 1 - 9 din 9 produse

Vrei și tu unghii cu efect platinum la fel ca prietenele tale? FSM platinum gel acoperă perfect, este foarte pigmentat și vine în culori super strălucitoare. Le găsești acum și în magazinul NailsUp!

Unghiile cu gel rezistă până la patru săptămâni, așadar, acest tip de tehnică este foarte căutat de către cliente. O manichiură frumoasă nu are la bază doar construcția bine organizată, ci și o culoare uniformă, frumoasă și unică pentru fiecare în parte, care să dea unghiilor un aspect final plăcut și curat.

FSM platinum gel rezistă foarte bine pe unghie, este aderent, nu lasă urme și asigură păstrarea culorii pe unghie o perioadă mare de timp. Dacă se estompează efectul platinum? Nici gând! Strălucirea acestui gel rămâne fixată pe unghie și, cu siguranță, nu o să dispară prea ușor. Dacă alegi un Top Coat No Wipe efectul va fi și mai intens.

FSM Platinum Gel – cea mai strălucitoare gamă de geluri

FSM Platinum Gel este disponibil într-o textură fină, ca de catifea, care rezistă fără doar și poate în orice condiții, fie că este prea frig, fie că ești expusă la lumina puternică a soarelui.

La noi găsești produse de înaltă calitate și această gamă nu se abate de la regulă! Aceste geluri colorate cu efect platinum se bucură de calitate înaltă, rezistă și este extrem de durabilă pe unghie, acoperă perfect unghia, poate chiar și într-un singur strat, depinde de intensitatea nuanței pe care vrei să o obții. Poți folosi FSM Platinum Gel pe toate unghiile, pe una, două sau mai multe, poți adaugă punctulețe mici ca model, poți face orice vrei cu acest gel strălucitor, pigmentat și rezistent.

Indiferent de sezon, combină FSM Platinum Gel cu ce culori îți dorești și obține o manichiură ideală în orice moment!

TRANSPORT GRATUIT

La comenzi de peste 250 LEI

SUPORT

L-V 08:00 - 22:00

RETUR GARANTAT

In termen de 14 zile

PLATA IN SIGURANTA

Ramburs sau cu cardul

Navigheaza sus