• TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE
Cos cumparaturi
  • TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE


FILTRU PRET

    17.9 lei

    17.9 lei

MARCA

CULOARE

CANTITATE

DESIGN

GEL PLASTILINA 4D

Se afiseaza 1 - 7 din 7 produse

Orice manichiură arată spectaculos cu un model realizat din FSM Gel Plastilină 4D!

NailsUp îți propune gama Gel Plastilină 4D, de cea mai înaltă calitate, la prețuri avantajoase, ideală pentru modele în relief, are densitate ridicată și se polimerizează rapid. Manichiura ta va arăta mult mai bine, îmbunătățită cu un model din plastilină, indiferent de gradul de dificultate al tehnicii pe care o folosești.

Alege gama Gel Plastilină 4D – și îți vei ușura munca!

Nu contează că eșți începătoare sau avansată în domeniu, alege un Gel Plastilină 4D pentru unghii, pentru că este foarte ușor de folosit, datorită materialelor de înalta calitate pe care le are la bază. Acest gel nu trebuie să lipsească din colecția ta de produse pentru unghii! De ce? Pentru că poți crea dantelă, flori în relief și orice altceva îți place cu acest gel extrem de vâscos, cu ajutorul unui instrument din silicon pe care să îl îmbibi în cleaner, de asemenea, și cu pensula ''limbă de pisică''.

FSM Gel Plastilină 4D nu este autonivelant și se polimerizează în lampa UV sau LED pentru 3 minute, respectiv 120 de secunde. Are textura unei glazuri, nu curge și nu degajă multă căldură la polimerizare. Flori, frunze plate sau ridicate, animăluțe sau plante, FSM Gel Plastilină 4D este perfect pentru orice model gândit de către tine!

Gel plastilină unghii – un must have pentru tehnicienii cu imaginație

FSM Gel Plastilină 4D nu este recomandat pentru oja semipermanentă! Nu se lipește de pensulă sau de instrument în timpul modelării și nu lasă strat de dispersie. El trebuie păstrat cel puțin 12 ore într-o zonă călduță înainte de utilizare. Se poate aplica pe mai multe unghii în același timp și este foarte aderent.

Nu mai sta pe gânduri! Comandă-l și lasă-ți imaginația să lucreze!

TRANSPORT GRATUIT

La comenzi de peste 250 LEI

SUPORT

Zilnic 08:00 - 22:00

RETUR GARANTAT

In termen de 14 zile

PLATA IN SIGURANTA

Ramburs sau cu cardul

Navigheaza sus