Cos cumparaturi

FILTRU PRET

    10 lei

    1489.89 lei

POLYGEL

Iata ca a aparut revolutionarul Polygel!

Ce este? Polygel este un produs compus intr-o maniera duala, adica are proprietatile unui gel si rezistenta acrilului. Prin aceasta compozitie, munca ta se scurteaza si se usureaza in proportii considerabile. O alta caracteristica importanta este ca acest gel unghii Polygel permite atat modelarea formelor clasice, cat si modelarea celor extreme. Nu are miros, se poate aplica doar intr-un singur strat mai gros, nu curge in lampa si nu degaja multa caldura la polimerizare.

Nu trebuie sa iti faci griji ca va fi nevoie sa irosesti alti bani pentru produsele de pregatire! Vei aplica aceleasi produse de pregatire pe care le ai acum in trusa. Aceasta gama se usuca atat in lampa UV, LED, cat si in cea combinata UV+LED.

Polygel – cel mai asteptat produs pentru manichiuri perfecte

In magazinul NailsUp, gasesti atat gelul pentru unghii Polygel, cat si pensula cu doua capete, necesara aplicarii sale. Capatul de modelare se umezeste in cleaner/alcool sanitar. Daca vrei sa obtii un aspect placut, modelare rapida si rezistenta maxima, Polygel este un produs foarte gros, cu care construiesti rapid pe sabloanele mici, pe tipsuri sau nu.

Gel Unghii Polygel – produsul must have din trusa ta de profesionist

Inainte de a face intretinerea clientei, dupa ce ai eliminat produsul de pe unghie, ai aplicat produsele de pregatire, inclusiv baza, poti da o a doua baza din Polygel, pentru a repara un colt rupt sau pentru a indrepta unghiile care s-au aplecat, din cauza presiunii care s-a exercitat pe lungimea unghiei si de cantitatea elementelor aplicate anterior. Avantajele sunt multiple: se pileste simplu, rapid si foarte putin, de asemenea, nu trebuie sa folosesti o pila foarte abraziva, cea de 180 este mai mult ca perfecta, nu are nevoie de baza, este ideala pentru a fi folosit ca tehnica individuala sau combinat cu gel ori oja semipermanenta, confera stralucire si rezistenta manichiurii, se polimerizeaza 60-120 de secunde.

Cauta si pensula pentru Polygel in categoria pensule si apuca-te de treaba!

Se afiseaza 1-12 din 189 produs(e)
Navigheaza sus