• TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE
Cos cumparaturi
  • TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE


FILTRU PRET

    12.9 lei

    12.9 lei

MARCA

CULOARE

CANTITATE

TIP TOP COAT

FSM AURORA TOP COAT

Se afiseaza 1 - 11 din 11 produse

De ce trebuie să folosim FSM Aurora Top Coat la finalul unei manichiuri? Deoarece oferă unghiilor un aspect lucios, fin, protejează gelul sau oja semipermanenta și, de asemenea, prelungește rezistența acestora.

De ce să alegi această gamă? Pornind de la vâscozitate, la timpul necesar pentru uscare, apoi de la efectul mat, la cel lucios, în final ajungând la efectul ''aurora''. FSM Aurora Top Coat este un top care nu îngălbenește unghia, rezistă la lovituri, se polimerizează 2 - 3 minute în lampa UV sau 60 - 80 de secunde în lampa LED. La final, vei obține un efect strălucitor datorită particulelor de paiete din compoziția topului. Fiecare strat de FSM Aurora Top Coat are rolul său în performanța lacului de unghii sau a gelului. El crează un strat protector peste acesta, astfel, asigură un efect lucios, care reacționează bine la zgârieturi și conferă manichiurii rezistență de lungă durată.

FSM Aurora Top Coat – cel mai iubit produs 2 în 1

Formula care stă la baza gamei FSM Aurora Top Coat este asemănătoare cu cea a lacului de unghii, diferența este că nu conține pigmenți, ci doar particule de paiete. În plus, are în compoziție și elementele necesare unui Top Coat clasic, de aici proprietățile de rezistență, strălucire și protecție la nivel înalt. După aplicare, solvenții se evaporă și Top Coat-ul acționează pe unghie ca o peliculă lucioasă și rezistentă.

FSM Aurora Top Coat este un top No Wipe, nu necesită degresare, astfel luciul va fi mai puternic și se va păstra o perioadă mai mare. Utilizând FSM Aurora Top Coat elimini și riscul de mătuire a unghiei! De ce? Deoarece produsul este foarte elastic, aderent și lasă pe unghie un efect strălucitor, datorită particulelor încorporate. Șansele ca unghia să se mătuiască în timpul unei activități zilnice sunt reduse considerabil. Pentru un efect maxim, aplică-l pe o bază închisă!

Ești gata să încerci look-ul Glitter pe unghiile tale? Uită-te peste toate variantele noastre de FSM Aurora Top Coat, consultă descrierea produselor și experimentează noul trend în manichiură!

TRANSPORT GRATUIT

La comenzi de peste 250 LEI

SUPORT

L-V 08:00 - 22:00

RETUR GARANTAT

In termen de 14 zile

PLATA IN SIGURANTA

Ramburs sau cu cardul

Navigheaza sus