OJA ROSALIND RAINBOW

Oja Rosalind Rainbow - Gel Rainbow| NailsUp.ro

Vrei sa ai unghii in nuante explozive? Atunci alege oja semipermanenta Rosalind Rainbow!

Manichiura ta merita tot ce este mai bun, nu ai nevoie de unghii fragile, uscate, care se rup si se exfoliaza rapid. Poate ca nu vrei sa apelezi la tehnica gelului UV, de aceea Nails Up iti vine in ajutor cu o multitudine de oje semipermanente, toate de cea mai buna calitate, perfecte pentru ca unghiile tale sa fie puternice, rezistente si stralucitoare. Dupa un primer si o baza de calitate, in realizarea acestui tip de manichiura, este foarte importanta oja semipermanenta colorata. Ai nevoie de o oja buna, pigmentata, cu un grad mare de acoperire, dar mai ales rezistenta. Noi iti propunem acest gel Rainbow super pigmentat, rezistent, vascos si foarte aderent.

Oja Rosalind Rainbow – sau cum sa ai curcubeu pe unghii

Gelul Rainbow Rosalind este conceput special sa ofere manichiurii tale un aspect elegant, extravagant, pastrand aparenta subtilitatii. Aceasta oja semipermanenta contine particule stralucitoare, pentru ca unghiile tale sa fie elementul cheie in orice moment. Oja Rosalind Rainbow arata perfect chiar si intr-un singur strat, o poti folosi ca nuanta pe toate unghiile sau ca model, o poti combina in picturi si in multe alte tehnici pe care le iubesti.

Gama Rosalind Rainbow se bucura de o multitudine de nuante, uita-te la toate culorile expuse in magazinul nostru!

Alege gelul Rainbow pentru ca este important sa alegi nuanta care te face sa te simti confortabil!

Cu cu model orice combinatie este ce trebuie, orice oja clasica devine spectaculoasa daca ai pe o unghie macar oja semipermanenta Rosalind Rainbow. Aceasta oja nu trebuie sa lipseasca din colectia ta, alege-ti nuantele preferate din magazinul nostru si creeaza modele de impact, care rezista perfect pana la urmatoarea intretinere, fara ca efectul sa fie estompat nici macar o idee!

OJA ROSALIND RAINBOW

Subcategorii

Sunt 29 produse.

Se afiseaza 1-12 din 29 produs(e)

Filtre active