Cos cumparaturi

FILTRU PRET

    10.9 lei

    10.9 lei

OJA ROSALIND RAINBOW

Vrei sa ai unghii in nuante explozive? Atunci alege oja semipermanenta Rosalind Rainbow!

Manichiura ta merita tot ce este mai bun, nu ai nevoie de unghii fragile, uscate, care se rup si se exfoliaza rapid. Poate ca nu vrei sa apelezi la tehnica gelului UV, de aceea NailsUp iti vine in ajutor cu o multitudine de oje semipermanente, toate de cea mai buna calitate, perfecte pentru ca unghiile tale sa fie puternice, rezistente si stralucitoare. Dupa un primer si o baza de calitate, in realizarea acestui tip de manichiura, este foarte importanta oja semipermanenta colorata. Ai nevoie de o oja buna, pigmentata, cu un grad mare de acoperire, dar mai ales rezistenta. Noi iti propunem acest gel Rainbow super pigmentat, rezistent, vascos si foarte aderent.

Oja Rosalind Rainbow – sau cum sa ai curcubeu pe unghii

Gelul Rainbow Rosalind este conceput special sa ofere manichiurii tale un aspect elegant, extravagant, pastrand aparenta subtilitatii. Aceasta oja semipermanenta contine particule stralucitoare, pentru ca unghiile tale sa fie elementul cheie in orice moment. Oja Rosalind Rainbow arata perfect chiar si intr-un singur strat, o poti folosi ca nuanta pe toate unghiile sau ca model, o poti combina in picturi si in multe alte tehnici pe care le iubesti.

Gama Rosalind Rainbow se bucura de o multitudine de nuante, uita-te la toate culorile expuse in magazinul nostru!

Alege gelul Rainbow pentru ca este important sa alegi nuanta care te face sa te simti confortabil!

Cu orice model sau combinatie este ce trebuie, orice oja clasica devine spectaculoasa daca ai pe o unghie macar oja semipermanenta Rosalind Rainbow. Aceasta oja nu trebuie sa lipseasca din colectia ta, alege-ti nuantele preferate din magazinul nostru si creaza modele de impact, care rezista perfect pana la urmatoarea intretinere, fara ca efectul sa fie estompat!

Se afiseaza 1-12 din 29 produs(e)
Navigheaza sus