Filtrare dupa

Disponibilitate

Disponibilitate

Pret

Pret

  • 17,00 lei - 18,00 lei

Culoare

Culoare

OJA 3 IN 1 ROSALIND

OJA 3 IN 1 ROSALIND | NailsUp.ro

Adio baza, adio Top Coat, noi vrem doar culoare! Magazinul Nails Up iti propune oja 3 in 1 Rosalind pentru manichiuri profesionale, fie ca esti incepatoare sau avansata, cu oja semipermanenta 3 in 1 Rosalind iti poti face manichiura chiar in confortul propriei case.

Curata, degreseaza unghia, aplica primer si apoi primul strat pensulat de oja 3 in 1 Rosalind. Apoi poti aplica in unul, doua sau cate vrei, in functie nuanta asteptata la final. Cand ai terminat de polimerizat si ultimul strat, manichiura ta este gata. Suna bine nu? Formula care sta la baza ojei 3 in 1 semnata Rosalind nu are nevoie de baza, de top coat sau de cleaner pentru fixarea culorii pe unghie. Rezistenta de 3-4 saptamani si costuri mai mici pentru achizitionarea tuturor acelor produse de care ai fi avut nevoie inainte de oja 3 in 1 Rosalind.

Luciu intens, rezistenta si manichiura armonioasa, totul cu oja 3 in 1 Rosalind

Colectia acestei game cuprinde nuante pigmentate, cu grad mare de acoperire, foarte rezistente si aderente atat pe unghia naurala cat si pe constructia din gel. Economisesti timp si bani, acum ai un singur produs cu care faci o manichiura semipermanenta rapid, frumoasa si rezistenta. In magazinul nostru gasesti o paleta generoasa de culori pentru aceasta oja 3 in 1, in nuante fine, seducatoare si pigmentate, care te vor face, cu siguranta, sa iubesti aceasta tehnica.

Manichiura simpla, naturala si eleganta nu a fost niciodata mai usor de obtinut! Oja 3 in 1 Rosalind reprezinta o inovatie in materie de manichiura si pedichiura, acum datorita acestei oje semipermanente realizezi o manichiura semi intr-un timp mult mai scurt.

Descopera nuantele acestei game disponibile pe Nails Up, comanda si bucura-te de calitatile unui produs de neinlocuit!

OJA 3 IN 1 ROSALIND

Subcategorii

Sunt 24 produse.

Se afiseaza 1-12 din 24 produs(e)

Filtre active