• TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE
Cos cumparaturi
  • TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE


FILTRU PRET

    17.9 lei

    17.9 lei

MARCA

CULOARE

CANTITATE

OJA 3 IN 1 ROSALIND

Se afiseaza 1 - 14 din 14 produse

Adio bază, adio Top Coat, noi vrem doar culoare! Magazinul NailsUp îți propune oja 3 în 1 Rosalind pentru manichiuri profesionale, fie că ești începătoare sau avansată, cu oja semipermanentă 3 în 1 Rosalind îți poți face manichiura chiar în confortul propriei case.

Curăță, degresează unghia, aplică primer și apoi primul strat pensulat de ojă 3 în 1 Rosalind. Apoi poți aplica în unul, două sau câte vrei, în funcție de nuanță așteptată la final. Când ai terminat de polimerizat și ultimul strat, manichiura ta este gata. Sună bine, nu? Formula care stă la baza ojei 3 în 1 semnată Rosalind, nu are nevoie de bază, de top coat sau de cleaner pentru fixarea culorii pe unghie. Rezistența de 3 - 4 săptămâni și costuri mai mici pentru achiziționarea tuturor acelor produse de care ai fi avut nevoie înainte de oja 3 în 1 Rosalind.

Luciu intens, rezistență și manichiură armonioasă, totul cu oja 3 în 1 Rosalind!

Colecția acestei game cuprinde nuanțe pigmentate, cu grad mare de acoperire, foarte rezistente și aderente, atât pe unghia naturală, cât și pe construcția din gel. Economisești timp și bani! Acum ai un singur produs cu care faci o manichiură semipermanentă rapid, fiind frumoasă și rezistentă. În magazinul nostru, găsești o paletă generoasă de culori pentru această ojă 3 în 1, în nuanțe fine, seducătoare și pigmentate, care te vor face, cu siguranță, să iubești această tehnică.

Manichiura simplă, naturală și elegantă nu a fost niciodată mai ușor de obținut! Oja 3 în 1 Rosalind reprezintă o inovație în materie de manichiură și pedichiură! Acum, datorită acestei oje semipermanente realizezi o manichiură semi într-un timp mult mai scurt.

Descoperă nuanțele acestei game disponibile pe NailsUp, comandă și bucură-te de calitățile unui produs de neînlocuit!

TRANSPORT GRATUIT

La comenzi de peste 250 LEI

SUPORT

L-V 08:00 - 22:00

RETUR GARANTAT

In termen de 14 zile

PLATA IN SIGURANTA

Ramburs sau cu cardul

Navigheaza sus