• La reducere!
RECOVERY FIBER BASE - CLEAR PINK10ML
search
 • RECOVERY FIBER BASE - CLEAR PINK10ML
 • RECOVERY FIBER BASE - CLEAR PINK10ML
 • RECOVERY FIBER BASE - CLEAR PINK10ML

RECOVERY FIBER BASE - CLEAR PINK10ML


39,90 lei
Fara TVA
Cantitate

  Plata in siguranta

In sistem ramburs sau cu cardul

  Produse de calitate

Verificate inainte de livrare

  Program:

L-V 08:00-16:30

  Contacteaza-ne

0215-554-757

 • RECOVERY FIBER BASE - CLEAR PINK10ML

  39,90 lei
  Fara TVA
 • Nails Up va recomanda RECOVERY FIBER BASE, deoarece este o baza hibridă extrem de puternică și, în același timp, flexibilă, care poate manipula chiar și unghiile extrem de problematice.

   Datorită fibrelor de mătase, aderența bazei la unghia naturală este maximă și va asigura durabilitatea coafării fără bule de aer sau lovituri.

  RECOVERY FIBER BASE poate fi folosit pentru a extinde unghia, a-l construi sau a-l folosi ca bază pentru coafarea gelului. Un lucru este sigur - datorită acestuia veți crește unghii perfect sănătoase, fără fisuri!

  RECOVERY FIBER BASE  acoperă unghia naturală și creează un strat protector care vă va proteja unghiile de factorii externi. Cu toate acestea, formula densă de auto-nivelare asigură confortul muncii și vă permite să construiți cu precizie un cui.

  Datorită proprietăților sale extrem de întăritoare, baza este dedicată unei plăci slăbite și deteriorate care necesită o terapie extraordinară. În plus, baza nu se coace în lampă, astfel încât confortul la stil crește la maximum.

  Unghiile tale nu au fost niciodată atât de hrănite! Compoziția unică a bazei funcționează perfect pe placa naturală și umple mici cavități, oferind o bază excelentă pentru o manichiură perfectă.

  Magazinul Nails Up va ofera trei culori unice:

  MILKY WAY - ceva pentru iubitorii de culori opace, roz lăptoase. Perfect pentru stilul babyboomer, francez sau SOLO ca bază pentru stilul hibrid fără a fi nevoie să utilizați un alt lac hibrid.

  ALB NATURAL - culoare albă, lăptoasă, perfectă pentru toate tipurile de manichiură cu lapte și ca bază pentru a scoate în evidență profunzimea culorilor hibride neon.

  CLEAR PINK - roz transparent care seamănă cu un stil clar și sănătos pe unghie. Dacă îți place să lucrezi cu baze transparente, alege această nuanță.

  Suport excepțional pentru unghiile fragile și fragile. 

  Gramaj RECOVERY FIBER BASE : 10ML

  Molly Lac
  3727
  217 Produse

  Referinte specifice

  Comentarii (0)
  Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.