Reduse

Reduse
  • La reducere!

CAT EYE 9D ROSALIND 7ml - A551

29,86 RON
20,90 RONSalveaza 30%
Cantitate

  •  Siguranta maxima pe durata transportului! Siguranta maxima pe durata transportului!
  • Livrarea in maxim 24-48 ore! Livrarea in maxim 24-48 ore!
  •  Drept de retur in 14 zile! Drept de retur in 14 zile!

Gelul UV color magnetic Rosalind 9D Cat Eye este solutia ideala pentru unghii perfecte de lunga durata. Se aplica cu usurinta pe unghie, se usuca numai sub lampa LED in doar 30 secunde, sau in lampa UV in 120 secunde.
Particolele metalice din gel, ce isi rearanjeaza pozitia in functie de magnetul folosit, creaza un efect WOW, dual chrome, garantand succesul manichiurii dumneavoastra, iar modelul 9D va crea iluzia unui univers capturat intr-o manichiura perfecta.
Inainte de aplicare unghia trebuie pregatita astfel:
1: Dupa scurtarea unghiilor, si curatarea cuticulelor, se matuieste unghia naturala sau artificiala prin pilire delicata cu bufferul
2: Se indeparteaza rezidurile , si se degreseaza unghia cu o solutie speciala degresanta, care creaza priza cu lacurile ce vor fi aplicate deasupra.
3. Se aplica 1, sau 2 straturi( depinzand de grosimea unghiei, 2 pentru unghii foarte subtiri) de Baza. Se usuca sub lampa dupa fiecare aplicare
4. Se aplica un strat de gel Rosalind 9D CatEye in strat mediu-subtire, Cu ajutorul Magnetului, se creaza modelul ochi de felina, tinand magnetul deasupra unghiei , nemiscat, la o distanta de 3 4 mm de unghie, apoi se usuca sub lampa LED/UV. Atentie sa nu atingeti magnetul de unghie inainte de uscare, intrucat va trebui sa reluati aplicarea ojei. Procedati la fel si cu al doilea strat de gel.
LED/UV, si se mai adauga un alt 2-lea strat, la finalul caruia iar se usuca sub lampa LED/UV.
5. Se aplica un strat pentru sigilare cu un Top Coat, ce se va usca iar sub lampa Led/UV, avand grija sa acoperim si marginile unghiei.
6. Se degreseaza unghia cu o solutie speciala de degresare a ojei semipermanente, care nu inlatura luciul, apoi se aplica ulei de cuticule, masand usor zona cuticulelor.
Acum va puteti bucura de o manichiura absolut perfecta si seducatoare.