Reduse

Reduse
  • La reducere!

Dezinfectant suprafete gata de utilizare, fara clatire 1000 ml

Referinta: 3420
57,00 RON
39,90 RONSalveaza 30%
Cantitate

  •  Siguranta maxima pe durata transportului! Siguranta maxima pe durata transportului!
  • Livrarea in maxim 24-48 ore! Livrarea in maxim 24-48 ore!
  •  Drept de retur in 14 zile! Drept de retur in 14 zile!

DAVERA® F&B este un dezinfectant, igienizat si dezodorizant eficient, pentru suprafețe in general cat și pentru suprafete si echipamente in contact cu alimente, cu performanțe fungicide, bactericide și virucide.

Nu contine aldehide, fenoli. Nu necesita clatire. 

Compoziţia chimică la 100 g produs:

Substanţe active:

- 0,34g Clorură de didecildimetilamoniu CAS:7173-51-5 , CE: 230-525-2 ,

- 0,09g Compuşi de amoniu cuaternar, benzil-C12-18-alchildimetil, cloruri CAS: 68391-01-5, CE: 269-919-4

Alte ingrediente: agent de chelatizare şi apă.

Domeniul de aplicare

DAVERA® F&B este folosita pentru igienizarea si dezinfectarea:

- suprafetelor – domeniul industrial/ industria HoReCa/ colectivităti/ casnic

- dezinfectarea suprafetelelor in contact cu alimentele cum ar fi: ustensilele, veselă, sticlăria, blaturile si echipamentele din bucătării, restaurante, cantine si alte locuri publice de servire a mancării

Mod de utilizare

Reglementările impun ca toate suprafețele in contact cu alimentele trebuie să fie curățate corespunzător, igienizate si dezinfectate pentru a proteja sănătatea publică prin expunerea la pericolele bolilor transmise prin contaminarea încrucișată a suprafețelor murdare cu microorganisme infecțioase.

Contaminarea suprafețelor cu germeni are loc în procesul normal de pregătire, manipulare și a consumului de alimente. Orice suprafață care vine în contact cu carnea crudă sau peștele pot fi contaminate cu bacterii precum E. coli.

Igienizare suprafetelor dure nepoaroase in contact cu alimentele

Igienizarea este o etapă importantă pentru siguranta alimentară si urmează imediat după etapa decurățare si trebuie să se faca zilnic. In general, a igieniza inseamnă a reduce numărul demicroorganisme pană la un nivel sigur.

- Igienizarea vaselor, veselei, sticlariei si a altor ustensile de bucatarie prin scufundare

1.Indepartati resturile grosiere si/sau prespalati vasele, ustensilele, sticlăria, tacamurile, etc;

2.Spălati cu un detergent bun sau un alt produs de curătare (in primul compartiment al chiuvetei);

3.Clatiti bine cu apa curata (in cel de al II-lea compartiment al chivetei);

4.Ulterior igienizati cu o solutie DAVERA® F&B avand o concentatie de 0,02%-0,04%. Scufundati toate ustensilele/ vasele/ sticlaria/ tacamuri etc timp de cel putin două minute (in cel de al lII-lea compartiment);

Solutia 0,02% se obtine prin diluarea a 500 ml solutie DAVERA® F&B cu 9,5 L apa (dilutie 1:20), iar solutiade 0,04% se obtine prin diluarea a 1000 ml solutie DAVERA® F&B cu 9 L apă (dilutie 1:10). Temperatura apei poate fi cuprinsă in intervalul 15-35 grade C;

5.Asezati ustensilele igienizate pe un suport sau o scurgere pentru a se usca la aer. Nu se mai impuneclătirea ulterioară.

ATENTIE! Solutia de igienizare trebuie sa fie pregătita zilnic sau chiar de cateva ori pe zi, in cazul unuivolum mare de vase ce se igienizeaza, cum este in cazul restaurantelor, cantinelor (ea se dilueaza si semurdăreste).

- Igienizare prin sprayere si/sau stergere, a vaselor mari care nu pot fi igienizate prin scufundare, aechipamentelor de procesare a alimentelor, frigiderelor, spatii de depozitare, chiuvete, blaturi si altearticole si suprafete dure si neporoase in contact cu alimentele

1.Spălati si clătiti bine toate echipamentele si suprafetele.

2.Realizati o solutie de concentratie de 0,02% pana la 0,04% in apă caldă la temperatură cuprinsă intre150-350C; (pentru realizarea dilutiei vezi la pct.1)

3.Pulverizati, cu pulverizator cu declansare manuală, sau stergeti si lăsati suprafata sa rămană umedă cel putin două minute, urmată de scurgerea solutiei si uscarea normală sub actiunea aerului. Nu clătiti si nu stergeti.

- Igienizarea aparatelor de distribuire a alimentelor și a băuturilor

Instrucțiuni de curățare

1.Scurgeți tot produsul de la mașină

2.Clătiți bine aparatul/ echipamentul adăugând apă și funcționând timp de 2 minute. Scurgeți apa.

3.Spălați bine mașina adăugând soluție de detergent adecvat și funcționați timp de 5 minute, apoi scurgeți soluția de detergent.

4.Clătiți din nou mașina adăugând apă și funcționați timp de 2 minute, apoi scurgeți apa.

Instrucțiuni de igienizare

5.Se introduce in aparat soluție de igienizare 0,02-0,04% DAVERA® F&B - și recirculati solutia timp de 5 minute, apoi se scurge soluția de igienizare. Se lasă cel putin 5 minute să se usuce mașina.

6.Aparatul este acum pregătit pentru reumplere.

- Dezinfectarea suprafetelor dure neporoase in contact cu alimentele prin pulverizare si/sau stergere cuolaveta curata si moale

Se pulverizează produsul DAVERA® F&B, nediluat, direct pe zona care trebuie dezinfectată şi se distribuie uniform soluţia activă pe întreaga suprafaţă şi obiectele care trebuie dezinfectate (se poate utiliza o lavetă curată pentru distributia uniforma a solutiei). Se lasă să acţioneze 5 minute, dupa care se clăteşte cu apa curata. (clatirea se impune numai la obiectle de vesela ce intra in contact direct cu alimentele).

Blaturile tejghelelor pot fi desinfectate cu DAVERA® F&B, nediluat, prin pulverizare sau stergere cu laveta, se lasă să acţioneze 5 minute, după care se lasă să se usuce. Nu necesită clătire.

- Dezinfectarea suprafetelor dure neporoase, care nu sunt in contact cu alimentele, prin pulverizaresi/sau stergere cu o laveta curata si moale

Toate tipurile de pavimente din bucatarii, sali de mese, băi, toalete se pot dezinfecta prin sterge cu mopul/ carpa cu solutie DAVERA® F&B nediluată. După aplicare, se lasă să se usuce lent. NU se mai clăteste ulterior. De asemenea, vasele WC, robinetii de la chivete, cosurile/ pubele de gunoi se dezinfecteaza prin pulverizare cu DAVERA® F&B nediluată. Se lasa sa actioneze 5 minute. NU se clăteste.

Pereții/ faianta se pulerizează si ulterior se sterg cu o laveta inmuiată in solutie DAVERA® F&B pentru a distribui uniform pe toată suprafata. Se lasă să se usuce lent. NU se mai clăteste ulterior.

Mesele, scaunele, usile, obiectele de feroneriei ale acestora, vestiarele, alte obiecte de mobilier, sedezinfectează prin pulverizare/stergere cu solutie DAVERA® F&B nediluată. NU se mai clăteste ulterior.

- Utilizați DAVERA® F&B pentru igienizarea echipamentelor de procesare a alimentelor, echipamentepentru băuturi, aparate pentru deserturi congelate, ustensile alimentare, vase&vesela, sticlărie, blaturi,mese, în restaurante, taverne, baruri, grădinițe, hoteluri și ale instituții.

- Utilizati DAVERA® F&B pentru dezinfectarea generală a suprafețelor dure neporoase cum suntpardoselile, pereți, mese, scaune, spațiilor destinate băilor si toaletelor

- Utilizati DAVERA® F&B pentru dezinfectarea generală a suprafețelor dure neporoase in contact cualimentele: blaturilor si a meselor de lucru din bucătării, a tejghelelor, ustensilelor, veselei, sticlăriei debucătărie si echipamentelor profesionale din restaurante, baruri, taverne, bucătării, hoteluri.

Tipul de produs biocid conform legislatiei in vigoare (Regulamentul UE nr. 528/2012):

  • Grupa principală 1: Dezinfectante şi produse biocide
  • Tip de produs: 2 – Dezinfectant pentru suprafețe, instrumentar si aeromicroflora cu aplicare prin ștergere, imersie, pulverizare sau nebulizare (ceață rece) în domeniul medical, industrial, institutional, colectivități, casnic.
  • Categoria de utilizatori: profesionali, industriali, populație

Atentionari: A se folosi numai dupa ce au fost citite si intelese instructiunile de utilizare. Este recomandata depozitarea in spatii inchise, curate, bine aerisite, cu temperaturi cuprinse intre + 5 ˚C la + 30˚C. Fiecare lot de livrare va fi insotit de documentul de certificare a calitatii intocmit conform dispozitiilor legale in vigoare, respectiv declaratia de conformitate intocmita pe baza fiselor tehnice, a buletinelor de analiza si avizul sanitar.

3420

20 alte produse in aceeasi categorie: