• TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE
Cos cumparaturi
  • TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE

Regulamentul campaniei Winter Black Friday 2024

Echipa NailsUp 

 

 

„Winter Black Friday” se va desfășura în perioada 17-21 ianuarie 2024,  comenzile urmând să fie procesate și livrate în ordinea în care acestea au fost plasate pe website. Comenzile achitate cu cardul vor avea prioritate în procesul de livrare. 

Promoțiile disponibile în perioada campaniei „Winter Black Friday” nu se cumulează cu alte reduceri (de ambasadori, traineri, vouchere). 

Produsele ce sunt incluse în cadrul campaniei au stocuri limitate. Astfel, acestea vor putea fi achiziționate în funcție de disponibilitatea lor. 

Comenzile plasate nu vor putea fi modificate, fie că ne referim la adăugarea sau eliminarea unui produs. 

Vă sfătuim să acordați o importanță deosebită logării în contul de client înainte de plasarea comenzii. În acest fel, veți putea urmări mai facil statusul comenzii.

De asemenea, vă rugăm să oferiți o atenție sporită următoarelor aspecte, pentru a vă bucura de o experiență de cumpărături cât mai plăcută:

- verificați comanda și cantitatea produselor selectate înainte de a o finaliza;

- verificați cu atenție datele personale, detaliile de livrare, adresa de e-mail și numărul de telefon;

În cazul în care un produs pe care l-ați comandat va fi indisponibil în momentul procesării comenzii, acesta va fi eliminat din comandă, fără informare telefonică în prealabil (această regulă nu face referire și la produsele voluminoase/ importante, precum: aparatura, soluțiile de pregătire, gelurile). 

Nu vom efectua apeluri telefonice pentru confirmarea comenzilor.

Comenzile multiple vor fi expediate separat, în ordinea în care au fost plasate pe website-ul nostru.

Puteți anula o comandă prin intermediul funcției disponibile în acest sens în contul de client sau scriindu-ne un e-mail pe această temă la adresa contact@nailsup.ro. 

În cazul în care aveți întrebări sau nelămuriri, ne puteți contacta fără ezitare pe e-mail la adresa:  contact@nailsup.ro. Vom răspunde tuturor mesajelor în cel mai scurt timp posibil, în ordinea primirii acestora.

Întrucât ne vom confrunta cu un volum mare de comenzi în perioada campaniei „Winter Black Friday”, vă înștiințăm pe această cale că există posibilitatea să ne confruntăm cu întârzieri în procesul de livrare. Totuși, vă asigurăm că facem tot posibilul să procesăm și să livrăm coletele dumneavoastră în cel mai scurt timp posibil. Vă mulțumim pentru înțelegere și răbdare!

Echipa NailsUp vă urează spor la cumpărături! 

Navigheaza sus