• TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE
Cos cumparaturi
  • TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE


FILTRU PRET

    16.9 lei

    49.9 lei

MARCA

CULOARE

CANTITATE

OJA TERMO

Se afiseaza 1 - 26 din 26 produse

Vrei și tu unghii chameleon-termo? Îți propunem ojă termo. Nu vrei să foloseșți gelurile UV pentru manichiura ta? Noi venim cu alternativa! Te poți bucura de minunată manichiură termo folosind oja chameleon-termo Rosalind. Culori intense, pigmentate, perfecte pentru o manichiură pe care să o expui cu mândrie timp de 3 - 4 săptămâni. Atunci când lucrezi în domeniul înfrumusețării trebuie să ții pasul cu tot ceea ce este nou și cerut de piața consumatorilor. Noi ne propunem să îți ușurăm munca și să ne aprovizionăm periodic magazinul cu tot ce este nou.

Ai comandat noile oje chameleon-termo Rosalind? Nu mai sta pe gânduri! Încearcă-le!

Aceste oje semi termo au la bază o formulă capabilă să își schimbe nuanța în funcție de temperatură. În magazinul nostru, găsești oje termo care își schimbă nuanța prestabilită în una singură sau chiar în alte două. Minunatele culori termice îți acoperă unghiile și manichiura ta devine subiectul principal la cafeaua cu prietenele.

Ojele semi termo – sau cum să ai unghii cameleonice

Prin pigmenții de culoare, nuanțele se schimbă și revin. Temperatura crește, modificările încep să apară. Dacă temperatura scade, nuanța inițială revine. În cazul ojelor cu 3 nuanțe, procesul este: nuanță prestabilită, nuanță care se păstrează în jur de 28 de grade C; urmând apoi nuanța de 31 grade C și cea ''cold'' de 20 sau sub 20 grade C.

Poți face o manichiură completă sau poți opta pentru modele cu ojă chameleon-termo Rosalind. Ojele semi termo Rosalind rezistă până la 3 sau chiar 4 săptămâni, culorile sunt extrem de pigmentate, gradul de acoperire este mare, acoperind atât unghiile naturale, cât și cele artificiale. Luciul acestor oje este puternic și de durată, nu se estompează și nu se mătuiește.

Alege să fii unică! Intră pe site-ul nostru și vizualizează gama Ojă semi Termo, pentru a-ți alege culorile preferate!

TRANSPORT GRATUIT

La comenzi de peste 250 LEI

SUPORT

L-V 08:00 - 22:00

RETUR GARANTAT

In termen de 14 zile

PLATA IN SIGURANTA

Ramburs sau cu cardul

Navigheaza sus