• TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE
Cos cumparaturi
  • TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE


FILTRU PRET

    6.05 lei

    2250 lei

MARCA

CULOARE

ACCESORII ASPIRATOR

MODEL ASPIRATOR

PUTERE W

Aspirator Unghii

Se afiseaza 1 - 21 din 21 produse
-42.5%

Aspirator unghii Zolla 30W

5 1
69,00 lei
120,00 lei
-30%
-30%

O manichiuristă care se respectă, știe că un aspirator unghii este absolut necesar în timpul oricărei ședințe de manichiură.

Unghiile false cu gel sau acryl emană o cantitate mare de praf care conține multe substanțe iritante. Unde mai pui și murdăria - pe care trebuie să te chinui să o cureți, pe lângă dezinfectarea mesei și a ustensilelor.

Aspirator Unghii – produsul indispensabil în domeniul manichiurii profesionale

Este adevărat: manichiurile semi, cu gel și cu acryl îți fac fericite clientele și, datorită lor, tu te bucuri și câștigi din pasiunea ta. Cu toate acestea, este bine să îți protejezi sănătatea, să iți ușurezi munca și să te gândești atât la igiena ta, cât și a clientelor.

Pentru a te ajuta să previi orice consecință neplăcută, magazinul NailsUp îți pune la dispoziție aspirator praf unghii. Produsele din această categorie sunt profesionale, ideale pentru munca la salon sau acasă.

Vei fi protejată în timpul serviciului și vei lucra cât se poate de confortabil. Îți propunem aspirator manichiură cu performanță ridicată, care absoarbe praful înainte de a se răspândi în încăpere. Punga de colectare nu lasă particulele de praf colectate în aspirator, cât despre dimensiune, avem aspiratoare de praf unghii pe multe dimensiuni, toate ergonomice, care nu te vor împiedica să realizezi corect și complet procedura. 

Îți propunem aspiratoare mainichiură care nu te vor obosi și deranja în timpul lucrului

Alege un aspirator praf unghii potrivit pentru tine, cu design atractiv, cu motoare puternice și eficiente, pentru un salon de înfrumusețare cu un mediu plăcut, curat și devotat sănătății tale și a clientelor!

TRANSPORT GRATUIT

La comenzi de peste 250 LEI

SUPORT

L-V 08:00 - 22:00

RETUR GARANTAT

In termen de 14 zile

PLATA IN SIGURANTA

Ramburs sau cu cardul

Navigheaza sus