• TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE
Cos cumparaturi
  • TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE


FILTRU PRET

    26.5 lei

    188 lei

MARCA

CULOARE

CANTITATE

CONSISTENTA

DESIGN

GELURI CONSTRUCTIE

TIP ACRYGEL

TIP RUBBER BASE

Gelaxyo

Se afiseaza 1 - 32 din 71 produse

Dacă vrei o manichiură cu gel ”altfel” și vrei să ieși din anonimat, alege gama Gelaxyo!

Avantajele sale sunt multiple: păstrează ideal forma în timpul modelării, nu curge nici măcar la temperaturi mai ridicate, având caracteristici asemănătoare plastilinei, astfel că, munca tehnicianului este simplificată, apexul și bordurile își păstrează forma modelată până la polimerizare. Recipientul său este ”inteligent!” - permite folosirea acrygelului cu ușurință, fără efortul de a stoarce din tub un produs extrem de vascos, se poate folosi integral și ultima cantitate din recipient, fără să se arunce nimic, surplusul de pe spatulă se poate pune înapoi în recipient  (nu și în tub).

Gelaxyo - știai că este un produs hybrid?

Iată și explicația: acest gel Gelaxyo combină duritatea acrylului cu elasticitatea gelului, are vâscozitate foarte mare, se modelează cu tehnica folosită în cazul acrylului, însă, în loc de monomer se folosește soluție Nail Cleaner obișnuită (această soluție nu are un rol chimic în procesul de polimerizare, ci servește doar ca agent de modelare). Nu există un timp limită pentru realizarea formei, acrygelul Gelaxyo se întărește doar la lumina UV sau LED, precum gelul.

Gel Gelaxyo – cel mai comandat gel de pe NailsUp

Gelul Gelaxyo se poate aplica atât direct pe unghia naturală - pentru protecția acesteia - cât și pe șablon, pentru realizarea extensiilor.

Pe NailsUp găsești atât la cutiuță, cât și în suportul clasic, cu pensula, în funcție de cum ești obișnuită să lucrezi cu acest gel. Culorile sunt atât de multe, încât sigur găsești ceea ce cauți!

Intră la categoria Gelaxyo, comandă și te vei convinge de cele spuse mai sus!

TRANSPORT GRATUIT

La comenzi de peste 250 LEI

SUPORT

L-V 08:00 - 22:00

RETUR GARANTAT

In termen de 14 zile

PLATA IN SIGURANTA

Ramburs sau cu cardul

Navigheaza sus