• TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE
Cos cumparaturi
  • TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE


FILTRU PRET

    40 lei

    134 lei

MARCA

CULOARE

CANTITATE

GELURI CONSTRUCTIE

TIP ACRYGEL

TpNails

Se afiseaza 1 - 16 din 16 produse

Gama TpNails este una dintre cele mai iubite de persoanele începătoare în ale manichiurii. De ce? Îți explicăm imediat...

Gelurile TpNails fac parte din gama easy-leveling, se polimerizeaza fără degajare sesizabilă de căldură și se lucrează foarte ușor. De aceea, dacă ești la început de drum în acest domeniu, îți garantăm că te vei îndrăgosti de acest produs.

Persoanele avansate știu deja că gelul Tp Nails este flexibil, este un cover cu o densitate medie, autonivelant și este ușor de modelat, se poate folosi pentru orice design, este potrivit atât pentru întrețineri prin tehnică fără pilire, cât și pentru prelungirea pe șablon, se polimerizeaza două minute în lampa UV și nu necesitată pilire.

Ce zici? Te-am convins să comanzi gama TpNails? Nu vei regrata alegerea făcută!

Acest gel Tp Nails se prezintă atât la cutiuță, cât și la tub, în funcție de metoda preferată de tine și de felul în care te-ai obișnuit. Cât despre culori, sunt WOW! Nude, roz, lila, alb lăptos și clear, sunt perfecte!

Gel Tp Nails – unul dintre cele mai rezitente geluri de pe piață

Tastezi la calculator, speli vase, faci diverse treburi de zi cu zi, oja sare de pe unghii inevitabil și nici cea mai rezistentă manichiură nu ține mai mult de patru zile. Nu mai ai timp și ești prea obosită pentru a-ti reface unghiile? Atunci, dacă vrei să ai o manichiură perfectă pentru mai multe săptămâni, poți opta pentru unghii cu gel Tp Nails, gama pe care o găsești pe NailsUp!

TRANSPORT GRATUIT

La comenzi de peste 250 LEI

SUPORT

L-V 08:00 - 22:00

RETUR GARANTAT

In termen de 14 zile

PLATA IN SIGURANTA

Ramburs sau cu cardul

Navigheaza sus