• TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE
Cos cumparaturi
  • TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE


FILTRU PRET

    6.9 lei

    21.9 lei

MARCA

CULOARE

CANTITATE

BENZI

TIP CEARA

Ceara Epilat

Se afiseaza 1 - 32 din 41 produse

Dacă ești în căutare de ceară epilat, ai ajuns în locul perfect!

Chiar dacă este una dintre cele mai vechi metode de epilare, nu putem spune că este demodată, pentru că multe persoane încă mai apelează la acest procedeu. Ceara de epilat este foarte eficientă pentru îndepărtarea rapidă, accesibilă – atât din punct de vedere al prețului, cât și de prezența ei în toate magazinele fizice de profil, cât și pe site-urile de beauty. În plus, este o metodă sigură de îndepărtare a părului din majoritatea zonelor corpului. De asemenea, folosind tehnica epilarii cu ceară, te asiguri că pielea ta va rămâne fină pentru mult mai mult timp decât în cazul epilarii clasice cu aparatul de ras.

Ceara epilat – cel mai folosit produs acasă sau în saloane

Epilatul cu ceară va rămâne una dintre metodele preferate de doamne și domnișoare. Este o metodă clasică, iar unele persoane sunt obișnuite cu acest procedeu, pielea s-a obișnuit și devine din ce în ce mai ușor de realizat, iar firul de par crește din ce în ce mai rar și mai subțire. În plus, două sau trei săptămâni, în funcție de metabolismul fiecăruia, pielea rămâne catifelată.

Și, pentru că ne-am gândit la persoanele care vor să încerce această metodă, dar și la cele deja experimentate, am creat categoria ceară epilat, unde vei regăsi: ceară elastică sub formă de granule, cu diferite  arome sau la tub de unică folosință, cu mirosuri incredibil de plăcute, pentru a te relaxa în timpul epilarii, pe care o adaugi în încălzitorul special – îl poți comanda tot de pe NailsUp – apoi, după verificarea temperaturii, folosești spatula din lemn și întinzi ceară pe locul ce urmează a fi epilat.

NailsUp este site-ul unde găsești, pe lângă ceară epilat, tot ceea ce ai nevoie pentru a fi frumoasă în pielea ta!

TRANSPORT GRATUIT

La comenzi de peste 250 LEI

SUPORT

L-V 08:00 - 22:00

RETUR GARANTAT

In termen de 14 zile

PLATA IN SIGURANTA

Ramburs sau cu cardul

Navigheaza sus