• TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE
Cos cumparaturi
  • TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE


FILTRU PRET

    100 lei

    1000 lei

MARCA

CULOARE

CANTITATE

Parafina Cosmetica

Se afiseaza 1 - 5 din 5 produse

Te epilezi la salon sau ești cosmeticiană? Atunci, cu siguranță ai auzit de parafina cosmetică!

Asemănătoare la textură cu ceara, parafina este un emolient natural, care ajută pielea să redevină netedă și catifelată și este recomandată în tratamentul pielii uscate. Parafina cosmetică este aplicată adesea pe mâini și picioare.

Tratamentul cu parafina cosmetică este adesea folosit în saloanele de înfrumusețare  și este destul de cerut, datorită beneficiilor pe care le are. De ce? Pentru că hidratează pielea, chiar și în cele mai profunde țesuturi, îmbunătățește fluxul sanguin și previne îmbătrânirea, blochează apa la suprafața pielii și crește nivelul de hidratare după încheierea tratamentului. De asemenea, datorită căldurii, deschide porii și îndepărtează celulele moarte de piele, iar rezultatul final este o piele hidratată și catifelată.

De cele mai multe ori, tratamentele cu parafină se fac în saloane cosmetice, însă, pot fi făcute și acasă. Atenție însă! Citiți cu mare atenție eticheta, pentru că trebuie să fie parafină cosmetică.

Parafina cosmetică – sfaturi utile pentru folosirea corectă

Cum se pregătește? Înainte de a aplică orice tratament cu parafină, pielea trebuie să fie spălată, curată, fără urme de transpirație, loțiuni sau deodorant. Parafina solidă se încălzește până ajunge la o temperatură de aproximativ 52˚C, devenind astfel parafină lichidă - este foarte important să țineți cont de acest aspect, astfel nu ardeți pielea și, în al doilea rând, poate lua foc, dacă atinge temperaturi foarte mari.

Dacă nu ai încercat până acum parafina cosmetică, nu este târziu! Tot pe NailsUp găsești și aparatul pentru încălzit, așa că, nu mai sta pe gânduri!

TRANSPORT GRATUIT

La comenzi de peste 250 LEI

SUPORT

L-V 08:00 - 22:00

RETUR GARANTAT

In termen de 14 zile

PLATA IN SIGURANTA

Ramburs sau cu cardul

Navigheaza sus