• TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE
Cos cumparaturi
  • TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE


FILTRU PRET

    16 lei

    40 lei

MARCA

CANTITATE / SET

DIMENSIUNI

MATERIAL

Servetele Unghii

Se afiseaza 1 - 9 din 9 produse

În ultimii ani, oja clasică a pierdut teren în favoarea manichiurii cu oja semipermanentă sau a celei cu gel. Dar, pentru ca manichiura profesională să fie perfectă, pe lângă celelalte produse pe care le folosești, nu uita să achiziționezi șervețele pentru unghii!

Tot mai multe femei apelează la aceasta alternativă, datorită avantajelor pe care le oferă manichiura profesională. Și, pentru că multe dintre voi ați hotărât să vă achiziționați pentru uz personal kitul cu tot ceea ce aveți nevoie, ne-am gândit să vă amintim și de acest produs, care NU trebuie să lipsească din trusa personală: șervețele pentru manichiură sunt la fel de importante ca și restul produselor.

Adaugă în trusa personală șervețele pentru unghii și manichiura va fi perfectă!

Pregătirea unghiei este un pas foarte important, chiar esențial pentru durata și aspectul manichiurii, mai ales când dorești că aceasta să arate impecabil cât mai mult timp și, mai ales, pentru sănătatea unghiilor tale. Inițial, unghia se taie, se pilește și capătă forma dorită. Cuticulele se împing sau se taie (după preferințe).

Cât de importantă este folosirea unor șervețele pentru manichiură?

După ce ai curățat unghiile, un pas esențial pentru ca rezultatul să fie unul spectaculos, este folosirea șervețelelor pentru unghii!

Vino cu un șervețel umezit cu o soluție specială de curățare,  șterge unghiile, cuticulele și zonele adiacente. Este foarte important ca orice rest să se îndepărteze cu atenție! Deși nu e absolut necesar, se poate aplica cu un alt șervețel sau cu o pensulă o soluție de degresare (primer), care va face ca fiecare unghie să fie perfect uscată și gata pentru următorul pas.

Pe NailsUp găsești seturi mici, dar și mari de șervețele pentru manchiură sau role deja perforate individual, chiar și rola cearceaf pentru masă.

Dacă la început poți apela la serviciile unui specialist, cu timpul, poți învață să-ți realizezi propria manichiură! Primul pas este achiziția unui kit pentru manichiură, de pe NailsUp!

TRANSPORT GRATUIT

La comenzi de peste 250 LEI

SUPORT

Zilnic 08:00 - 22:00

RETUR GARANTAT

In termen de 14 zile

PLATA IN SIGURANTA

Ramburs sau cu cardul

Navigheaza sus