• TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE
Cos cumparaturi
  • TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE


FILTRU PRET

    5.9 lei

    27.9 lei

MARCA

CANTITATE

AROME

HEMA FREE

Ulei Cuticule

Se afiseaza 1 - 32 din 36 produse

Manichiura perfectă nu înseamnă doar luciul care durează săptămâni la rând, culoarea care rezistă și ea, forma unghiei sau modelul ales, ci, este la fel de important și cum o îngrijești. De aceea, un produs esențial în geanta ta este un ulei pentru cuticule. Fără o îngrijire regulată, unghiile arată neîngrijite, iar cuticulele au tendința să se întărească și să se franjureze. Ce-i de făcut? Folosește cu regularitate un ulei pentru unghii, pe care îl poți comanda de pe NailsUp, și chiar ai de unde alege, întrucât avem o gamă variata de arome: cocos, migdale, flori, cireșe, vanilie, etc.

De ce să folosești ulei pentru cuticule? Iată beneficiile!

Uleiurile pentru unghii pot servi ca emoliente și au rolul de a forma o barieră de protecție care previne pierderea umidității. Acest produs ține cuticulele moi și previne fisurarea lor. Anumite uleiuri au și proprietăți antifungice, astfel încât să prevină infecțiile de la nivelul unghiilor.

Vitamina E, adesea adăugată în uleiurile pentru cuticule, este un antioxidant care luptă împotriva radicalilor liberi care produc daune celulelor pielii. Utilizarea regulata a acestui produs contribuie și la creșterea unghiilor mai puternice și mai sănătoase.

Dar ce compoziție are un ulei pentru unghii?

De obicei, uleiul pentru cuticule este un mix de uleiuri vegetale extrase din semințe de in, germeni de grâu, arbore de ceai, lavandă, șofrănel, jojoba și pot fi infuzate cu acizi citrici și vitamine, în special vitamina E care este un antioxidant important. Trebuie să fie lichid și să se absoarbă rapid în piele.

Când mergi la salon, profesioniștii aplică uleiul pentru cuticule la finalul unei sesiuni standard de manichiură-pedichiură. Comandă-l și tu de pe NailsUp pentru a-l folosi zilnic, înainte de culcare, mai ales în cazul în care ai mâini foarte uscate și crăpate!

TRANSPORT GRATUIT

La comenzi de peste 250 LEI

SUPORT

L-V 08:00 - 22:00

RETUR GARANTAT

In termen de 14 zile

PLATA IN SIGURANTA

Ramburs sau cu cardul

Navigheaza sus