• TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE
Cos cumparaturi
  • TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE


FILTRU PRET

    7.9 lei

    49 lei

MARCA

CULOARE

DIVERSE

MODEL

Matrita Stampila

Se afiseaza 1 - 32 din 129 produse

Cea mai rapidă, ușoară dar și de efect tehnică de “înfrumusețare” a manichiurii profesioanle, este folosirea unei matrițe ștampilă. Când realizezi manichiuri semipermanente, încearcă să te concentrezi mai puțin pe tehnici complicate, decât să neglijezi tocmai metoda cea mai folosită dintre toate, și anume… ștampilatul unghiilor.

Așa că, achiziționează și tu modele de matriță ștampilă și capătă experiență utilizând-o!

Pentru persoanele care încă nu stiu despre acest produs, ștampilarea unghiilor este o tehnică de făcut manichiura / pedichiura / decorat unghii, în general, care îți permite să transferi tipare și imagini pre-definite pe unghii.

Tehnica folosirii unei matrițe pentru unghii, este foarte ușoară și rapidă, dar de efect!

De ce produse ai nevoie? Ai nevoie de un „platou” de ștampilare (sau o fâșie decupată, în general, cu design predefinit sau gravat în ea), lac de unghii, un card de plastic (pentru a elimina excesul de lac de unghii de pe „platoul” de șablon) și o ștampilă de cauciuc pentru a transfera lacul de unghii de pe platoul gravat pe unghie.

Ce rămâne de făcut? Intra pe site și alege matrițele ștampilă care te reprezintă, apoi încearcă această tehnică și clientele tale vor fi foarte încântate de model!

TRANSPORT GRATUIT

La comenzi de peste 250 LEI

SUPORT

L-V 08:00 - 22:00

RETUR GARANTAT

In termen de 14 zile

PLATA IN SIGURANTA

Ramburs sau cu cardul

Navigheaza sus