• TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE
Cos cumparaturi
  • TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE


FILTRU PRET

    2.2 lei

    10 lei

MARCA

CULOARE

MODEL

MODELE

Model Flori

Se afiseaza 1 - 32 din 363 produse

Manichiura este cea mai importantă pentru o femeie. Drept urmare, aceasta se va gândi la modele cât mai interesante și mai inedite pentru a-și înfrumuseța unghiile. O manichiuristă, indiferent de experiența pe care o are, fie profesionistă, fie la început de drum pe această nișă, se poate lovi de diverse situații, în care trebuie să realizeze designuri care imită Model Flori, semne zodiacale, abstracte sau pentru anotimpuri. Drept urmare, pot exista situații în care clienta se mișcă din greșeală, ea poate greși din cauza oboselii sau a neatenției, ceea ce rezultă ștergerea modelului creat și încă o încercare va urma.  

Odată cu căldura, clientele vor dori designuri care imită florile. În magazinul NailsUp, vei găsi o gamă foarte variată de tatuaje pentru unghii cu Model Flori! 

De ce să alegi Tatuaje Unghii Flowers? 

În primul rând, această variantă este pefecta pentru realizarea mai simplă a unor designuri minunate pe unghii. Vei obține modele minunate pe unghii, iar clientele vor fi încântate! În plus, se va da uitării stresul cauzat de teama de a nu greși, dar și îngrijorarea clientei, provocată de neștirea modelului la finalul procedurii, dar și cea de a nu se mișca pentru a nu o greși pe manichiuristă.  

De asemenea, știm că timpul este prețios și fiecare minut contează. Realizarea unghiilor poate fi de lungă durată, în funcție de modelul pe care îl alege clienta. Magazinul NailsUp îți pune la dispoziție o gamă variată de tatuaje, precum Tatuaje Unghii Flowers, cu fluturi, abstracte și pentru fiecare anotimp al anului!  

Cum se aplica Tatuaje Unghii Flowers?  

Pentru început, alege-ți un Model Flori care te atrage cel mai mult. Îndepărtează folia de protecție și decupează modelul pe care îți dorești să îl aplici pe unghii.  

Mai apoi, înmoaie pentru câteva secunde bucata tăiată în apă. Se desprinde Model Flori de pe cartonul pe care se află, iar tatuajul se aplică, apoi, pe unghie. În final, se aplică un strat de sigilare, care va fixa floarea, oferind strălucire unghiei și un aspect foarte natural. 

Alege Tatuaje Unghii Flowers din magazinul NailsUp și bucură-te de designuri inedite, de timp economisit și de aspecte cât mai naturale!

TRANSPORT GRATUIT

La comenzi de peste 250 LEI

SUPORT

L-V 08:00 - 22:00

RETUR GARANTAT

In termen de 14 zile

PLATA IN SIGURANTA

Ramburs sau cu cardul

Navigheaza sus