• TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE
Cos cumparaturi
  • TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE


FILTRU PRET

    2.2 lei

    5.9 lei

MARCA

CULOARE

MODEL

Model Toamna

Se afiseaza 1 - 32 din 57 produse

Multe manichiuriste sunt fericite când vine toamna și au programări. De ce? Ei bine, o parte destul de mare din cliente vor dori un desen mic, cu o frunzuliță care prevestește toamna. Acest desen, care pare a fi mic, poate crea, în unele situații, multe bătăi de cap, stres și, poate, căderi nervoase. 

Totuși, NailsUp este aproape de tine și îți sare în ajutor cu Stiker Unghii Toamnă! 

De ce să alegi Stiker Unghii Toamnă? 

În primul rând, timpul tău va fi mult mai lejer. Nu iți vă mai lua aproximativ 2 ore pentru fiecare programare, deoarece ai de făcut desene și modele pe fiecare unghie sau aproape fiecare. Cât îți va lua? Clar mai puțin! Daca înainte stăteai în jur de 30-50 de minute să realizezi modelul pe care clienta și-l dorea, ei bine, acum vei aștepta în jur de 5 minute. O diferență foarte vizibilă, corect? În plus, vei uita stresul provocat de situația în care clienta nu este mulțumită de design sau în cazul în care gresti o linie și vei fi nevoită să o iei de la capăt. Datorită tatuajelor de unghii Model Toamnă, îți vei ușura munca, iar clienta își poate alege singură designul pe care și-l dorește.  

Cum se aplică Sticker Unghii Toamnă? 

Pentru început, alege-ți un Model Toamnă care te atrage cel mai mult. Îndepărtează folia de protecție și decupează modelul pe care îți dorești să îl aplici pe unghii.

Mai apoi, înmoaie pentru câteva secunde bucata tăiată în apă. Se desprinde Model Toamnă de pe cartonul pe care se află, iar tatuajul se aplică, apoi, pe unghie. În final, se aplică un strat de sigilare, care va fixa modelul de toamnă, oferind strălucire unghiei și un aspect foarte natural. 

Alege Sticker Unghii Toamnă din magazinul NailsUp și bucură-te de designuri inedite, de timp economisit și de aspecte cât mai naturale! 

TRANSPORT GRATUIT

La comenzi de peste 250 LEI

SUPORT

Zilnic 08:00 - 22:00

RETUR GARANTAT

In termen de 14 zile

PLATA IN SIGURANTA

Ramburs sau cu cardul

Navigheaza sus