• TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE
Cos cumparaturi
  • TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE


FILTRU PRET

    2.2 lei

    2.2 lei

MARCA

MODEL

MODELE

Model Paste

Se afiseaza 1 - 12 din 12 produse

Sărbătoarea Pascală, un privilegiu pentru a-ți face unghii frumoase! Modele cu puișori, ouă decorate sau iepurași? În magazinul NailsUp, vei găsi tot felul de modele, care de care mai interesante, perfecte pentru acea perioadă a anului! În plus, ca și manichiuristă te vei bucura și vei profita la maxim de aceste tatuaje pentru unghii Model Paște! Timpul alocat unei programări se va reduce vizibil, acordând foarte puțin timp pentru realizarea designului pe care îl dorește clienta. 

De ce să alegi Sticker Model Paște? 

În primul rând, ușusința cu care vei aplica aceste tatuaje pentru unghii cu Model Paște te va minuna! În cazul în care îți alocai cel puțin 20 de minute pentru realizarea desenelor de pe unghii, ei bine, cu aceste Sticker Model Paște te vei încadra în aproximativ 5 minute! Așa cum ai citit! Fiind foarte ușor de utilizat, vei reduce vizibil timpul de lucru și, astfel, vei avea timp și pentru tine între două programări.  

De asemenea, nu te vei mai gândi la zilele în care stăteai stresată din cauza posibilităților de a greșit desenul și reluarea sa de la 0 sau de posibilitatea ca unei cliente să nu îi fie pe plac acel design. Datorită tatuajelor pentru unghii cu Model Paște, clienta își va alege singură designul dorit și va fi 100% sigură că îi place rezultatul.  

Cum se aplică Sticker Model Paște?  

Pentru început, alege-ți un Model Paște care te atrage cel mai mult. Îndepărtează folia de protecție și decupează modelul pe care îți dorești să îl aplici pe unghii.  

Mai apoi, înmoaie pentru câteva secunde bucata tăiată în apă. Se desprinde Model Paște de pe cartonul pe care se află, iar tatuajul se aplică, apoi, pe unghie. În final, se aplică un strat de sigilare, care va fixa modelul de paște, oferind strălucire unghiei și un aspect foarte natural. 

Alege Sticker Model Paște din magazinul NailsUp și bucură-te de designuri inedite, de timp economisit și de aspecte cât mai naturale! 

TRANSPORT GRATUIT

La comenzi de peste 250 LEI

SUPORT

Zilnic 08:00 - 22:00

RETUR GARANTAT

In termen de 14 zile

PLATA IN SIGURANTA

Ramburs sau cu cardul

Navigheaza sus