• TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE
Cos cumparaturi
  • TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE


FILTRU PRET

    85 lei

    148.89 lei

MARCA

CULOARE

CANTITATE

CONSISTENTA

GELURI CONSTRUCTIE

TIP ACRYGEL

PolyGel Tp Nails

Se afiseaza 1 - 32 din 35 produse

PolyGel Tp Nails este produsul ce combină beneficii atât de la gelul UV, cât și de la acril, fiind o îmbinare rezistentă pentru o perioadă mai îndelungată! Acesta poate fi folosit pe unghia naturală, pregătită în prealabil, cât și pentru a realiza extensii, cu ajutorul șabloanelor sau a tipsurilor!

PolyGel Tp Nails - ajutorul de nădejde pentru o manichiură rapidă!

Fiind un material pentru construcție, poate lua locul atât gelului, cât și a ojei semipermanente! Acest polygel este disponibil în mai multe culori, drept urmare nu va trebui să aplici și ojă peste el, ci doar să creezi un design, iar manichiura este gata! 

În plus, PolyGel Tp Nails este un produs potrivit atât pentru manichiuristele care au căpătat experiență, cât și pentru fetele care sunt începătoare, datorită modelării ușoare! Acesta nu se lipește de pensulă și nici nu curge în timpul modelării spre zona cuticulei sau spre falduri!

Polygelul din gama Tp Nails este ușor de pilit, fără să existe grija că va încărca pila sau bitul cu praf. Pe cât de ușor este de aplicat, rezistența sa la șocuri și lovituri mecanice este foarte mare, fiind intact o perioadă mai îndelungată.

TRANSPORT GRATUIT

La comenzi de peste 250 LEI

SUPORT

L-V 08:00 - 22:00

RETUR GARANTAT

In termen de 14 zile

PLATA IN SIGURANTA

Ramburs sau cu cardul

Navigheaza sus