• TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE
Cos cumparaturi
  • TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE


FILTRU PRET

    24.9 lei

    24.9 lei

MARCA

CULOARE

CANTITATE

DESIGN

Gem Gel

Se afiseaza 1 - 7 din 7 produse

Ai încercat gama Gem Gel? Cele mai atractive manichiuri au întotdeauna un model, măcar pe o unghie, care să ofere originalitate și strălucire proprie!

Nu ai cum să treci neobservată cu un model creat cu Gem Gel, care transformă o manichiură banală într-una cu totul și cu totul deosebită! Noi îți înțelegem dorința de a crea tot timpul lucruri noi și frumoase, de aceea avem pentru tine Gem Gel într-o colecție variată de nuanțe, perfecte pentru a crea orice model dorești.

Gem Gel - Nu ai cum să treci prin mulțime fără că manichiura ta să nu primească laude

Modelele obținute cu Gem Gel sunt potrivite pentru persoanele care își doresc o manichiură atipică, care să ofere strălucire întregii unghii.

Gem Gel este un gel colorat, are aspect de sticlă, dar poate reprezenta și adezivul pentru elementele Nail Art pe care îl aștepți de mult timp. Este un gel pe care îl poți folosi pentru a crea modele cristaline, de înaltă calitate și de rezistență îndelungată. Se polimerizeaza 60 de secunde, nu are strat de dispersie, este un gel cu o vâscozitate foarte mare, nu se autoniveleaza. Îl poți folosi în crearea de bijuterii, că adeziv pentru cristale. De asemenea, este perfect dacă vrei să creezi cu el modele de pietre lichide.

Noi îți punem la dispoziție și variante de gem gel color, însă, tu le poți combină cu pigmenți în orice fel dorești. După polimerizare este indicat să folosești un Top Coat strălucitor, astfel vei evidenția efectul de cristal obținut cu Gem Gel.

Să fii creativă este mult mai ușor cu produsele din magazinul nostru! Selectează varianta de Gem Gel pe care o preferi, noi îți livrăm rapid produsele mult așteptate.

TRANSPORT GRATUIT

La comenzi de peste 250 LEI

SUPORT

Zilnic 08:00 - 22:00

RETUR GARANTAT

In termen de 14 zile

PLATA IN SIGURANTA

Ramburs sau cu cardul

Navigheaza sus