• TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE
Cos cumparaturi
  • TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE


FILTRU PRET

    1 lei

    199 lei

MARCA

CULOARE

CANTITATE

ABRAZIVITATEA

HEMOSTATICE

SETURI

PILE

MATERIAL

MARIME

GRANULATIE

HEMA FREE

ACCESORII

DIMENSIUNI

DEZINFECTANT

CANTITATE / SET

AROME

TIP

Se afiseaza 1 - 32 din 253 produse
-25%

Buffer Zolla

1,50 lei
2,00 lei
-20%
Set 10 Pile Unghii Nailsup Top Line E 100/180
CONTINE 1 PRODUSE
-20%
Set 10 Pile Unghii Nailsup Top Line E 180/240
CONTINE 1 PRODUSE
-20%
Set 10 Pile Unghii Nailsup Top Line H 180/240
CONTINE 1 PRODUSE
-20%
Set 10 Pile Unghii Nailsup Top Line W 180/240
CONTINE 1 PRODUSE

O categorie aparte de produse necesare în fiecare salon de manichiură-pedichiură sunt consumabilele. Acestea sunt utile pentru a-ți face cât mai confortabilă munca și a le oferi clientelor tale cele mai bune servicii. NailsUp îți pune la dispoziție consumabile manichiura - pedichiura pe care le poți folosi atât în salon, cât și acasă.

Consumabile unghii cu gel – pe NailsUp găsești tot ceea ce ai nevoie

Chiar dacă folosești freză electrică unghii, cu siguranța îți va fi de folos un set de pile unghii, pe care este bine să le ai mereu la îndemână. La fel de utile îți vor fi și niște rezerve șmirghel sau un cleaner unghii, care îți va îndepărta reziduurile de pe unghii și, în plus, ajută la degresarea unghiei naturale, cât și a celei false.

Pentru că NailsUp s-a gândit la toate nevoile tale, îți punem la dispoziție chiar și latex lichid, menit să împiedice greșelile de aplicare a lacurilor de unghii semipermanente sau a gelurilor UV.

Printre alte consumabile unghii cu gel, de care vei avea nevoie în propriul salon, se află soluțiile dezinfectante. Indiferent dacă sunt destinate dezinfectării mâinilor sau a ustensilelor, acestea nu pot lipsi din salonul tău sau chiar din casa ta!

Consumabile manichiura – îți venim în ajutor cu tot ceea ce ai nevoie în domeniul manchiurii

Fie că îți faci singura unghiile, fie că lucrezi ca manichiuristă, sigur știi cât de utile sunt șervețelele pentru manichiură. Noi îți oferim astfel de șervețele, cu care poți îndepărta mai usor excesul de lac sau de gel.

Ți-am pus la dispoziție cu o gamă completă de consumabile unghii cu gel, pentru a răspunde tuturor nevoilor tale și a deveni furnizorul tău de produse de calitate și de încredere.

Îți rămâne un singur lucru de făcut – să profiți de produsele noastre din categoria de consumabile pentru manichiură-pedichiură, care sunt deosebit de utile pentru fiecare manichiuristă în parte. Noi te ajutăm să oferi servicii profesionale de manichiură-pedichiură, grație produselor calitative pe care ți le oferim, la prețuri imbatabile!

TRANSPORT GRATUIT

La comenzi de peste 250 LEI

SUPORT

L-V 08:00 - 22:00

RETUR GARANTAT

In termen de 14 zile

PLATA IN SIGURANTA

Ramburs sau cu cardul

Navigheaza sus