• TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE
Cos cumparaturi
  • TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE


FILTRU PRET

    16.9 lei

    24.9 lei

MARCA

CULOARE

CANTITATE

ROSALIND BLOSSOM HALO DYE - AQUA INK

Se afiseaza 1 - 11 din 11 produse

După ce te-ai răsfățat la salon, urmează partea preferată, adică manichiura: decorarea și pictura pe unghii. În momentul de față avem multe opțiuni, putem să alegem o ojă clasică, una semipermanentă, dar, cel mai atrăgător este că, putem personaliza modelul pentru fiecare unghie cu ajutorul ojei semipermanente Rosalind Halo Dye-Aqua Ink.

Oja de pictură este foarte practică dacă vrem să realizăm modele subtile, dungi fine, un French nu foarte lat, multe alte decoruri și elemente de Nail Art. Acest model este puternic pigmentat, astfel că, atunci când trasezi o linie, aceasta iese uniformă, iar pensula sa facilitează realizarea modelelor datorită perilor moi și de calitate.

În magazinul NailsUp, găsești această ojă semipermanentă în nuanțe variate, pregătite pentru modele și nu numai. Rosalind Halo Dye-Aqua Ink se poate folosi în Nail Art, cu ea vei realiza manichiuri cu efecte similare acuarelei, de exemplu, amestecând cu alte oje semipermanente poți face un french cu efect de vitraliu.

Rosalind Halo Dye-Aqua Ink este ceva WOW! Încearcă și te vei convinge!

Oja semipermanentă Rosalind Halo Dye-Aqua Ink are la bază alcool și este soluția cea mai la îndemână pentru modelele pe manichiuri semipermanente. Este realizată după cele mai înalte standarde calitative, nu conține alergeni sau substanțe dăunătoare, se usucă rapid, iar modelele nu își pierd forma sau strălucirea. Poți folosi această ojă semipermanentă chiar și pentru a acoperi unghiile. Ca o recomandare, o poți folosi pe un fundal alb, pentru ca nuanțele să aibă intensitate maximă.

Consulta toate produsele noastre, alege ce te avantajează și comandă rapid și sigur din magazinul NailsUp! Noi îți livrăm cât se poate de repede, pentru ca tu să te bucuri de produsele mult așteptate. Crează manichiuri unice și bucură-ți clientele de fiecare dată!

TRANSPORT GRATUIT

La comenzi de peste 250 LEI

SUPORT

L-V 08:00 - 22:00

RETUR GARANTAT

In termen de 14 zile

PLATA IN SIGURANTA

Ramburs sau cu cardul

Navigheaza sus