• TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE
Cos cumparaturi
  • TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE


FILTRU PRET

    17.9 lei

    17.9 lei

MARCA

CULOARE

CANTITATE

ROSALIND FUR EFFECT

Se afiseaza 1 - 4 din 4 produse

Culori vibrante cu strălucirea ''fur effect'' și manichiuri senzaționale pot fi create acum cu Rosalind Fur Effect disponibilă în nuanțe variate, în magazinul NailsUp!

Oja semipermanentă Rosalind Fur Effect are un efect care seamănă cu minunatul animal print, are textură fluidă și vâscozitate ideală, este perfectă pentru a fi folosită ca și culoare pe întreaga unghie sau ca model, pentru decoruri sau alte tipuri de nail art, pe manichiuri cu gel sau cu ojă semipermanentă.

Folosește-ți imaginația și crează combinații unice, fabuloase, cu ojă semipermanentă Rosalind Fur Effect

Gama aceasta întrunește toate caracteristicile unei oje semipermanente de calitate, se usucă în lampa UV sau LED și se aplică prin pensulare, la fel ca orice altă ojă semipermanentă. Efectul ''Fur'' se lucrează splendind pe manichiurile cu ojă semipermanentă sau cu gel, ca nuanță pe toată unghia și ca decor pentru manichiuri expresive. Obține o manichiură specială, cu o strălucire și un model captivant cu efect ''fur''. Se poate folosi în nuanța prestabilită sau peste alte nuanțe.

Combină culorile și vei avea o manichiură de neuitat! Cu ajutorul ojei semipermante Rosalind Fur Effect poți să schimbi și să înfrumusețezi orice manichiură sau pedichiură. De la manichiura simplă, în stil clasic până la cele mai frumoase modele French, Rosalind Fur Effect poate adăuga un plus de strălucire, acea strălucire care îți face manichiura să iasă din anonimat!

Acum este momentul să te convingi și tu că manichiura Fur Effect rupe trendurile. În plus, rezistă pe unghii până la 3 sau chiar 4 săptămâni, are la bază o formulă de înaltă calitate, este îmbogățită cu numeroși agenți de aderență, iar culorile sunt super pigmentate. În paletarul nostru găsești nuanțe variate, potrivite pentru orice moment al sezonului.

Comandă acum și bucură-ți clientele cu modele și manichiuri minunate, unice și speciale, pe care cu siguranță le vor adora!

TRANSPORT GRATUIT

La comenzi de peste 250 LEI

SUPORT

L-V 08:00 - 22:00

RETUR GARANTAT

In termen de 14 zile

PLATA IN SIGURANTA

Ramburs sau cu cardul

Navigheaza sus