Set 10 Pensule Unicorn Pentru Machiaj, Black Gold - C04
search
 • Set 10 Pensule Unicorn Pentru Machiaj, Black Gold - C04

Set 10 Pensule Unicorn Pentru Machiaj, Black Gold - C04


53,90 lei
Fara TVA
Cantitate

  Plata in siguranta

In sistem ramburs sau cu cardul

  Produse de calitate

Verificate inainte de livrare

  Program:

L-V 08:00-16:30

  Contacteaza-ne

0215-554-757

 • Set 10 Pensule Unicorn Pentru Machiaj, Black Gold - C04

  53,90 lei
  Fara TVA
 • In magazinul NailsUp gasiti Set 10 Pensule Unicorn Pentru Machiaj, Black Gold  . Aceste pensule sunt ideale pentru a putea realiza rapid un makeup exact asa cum iti doresti. Cele 10 pensule contin peri stufosi si fini, de culoare alba, iar manerul acestora are forma tot unicorn negru gold.  Pensulele sunt atat mari, pentru aplicarea fondului de ten, pudrei si iluminatorului, cat si mici, pentru aplicarea fardului de ochi si al anticearcanului. 

  Set 10 Pensule Unicorn Pentru Machiaj, Black Gold sunt usor de transportat si foarte utile, deoarece setul contine toate pensulele de care ai nevoie.  Fie ca pleci intr-o vacanta si doresti sa ai pensulele cu tine, fie ca lucrezi in domeniul makeup-ului, acest set din magazinul NailsUp  este ideal.

  NailsUp va recomanda curatarea  constanta a pensulelor de machiaj, cu solutii speciale destinate acestora, pentru a va pastra tenul curat.  Trebuie sa acordam atentie intregului proces de makeup, cat si al curatarii faciale, dar si instruentelor pe care le utilizam.

  Zolla
  7043
  49 Produse

  Referinte specifice

  Comentarii (0)
  Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.