Set 22 Pensule Profesionale Makeup, Negru-Auriu
search
 • Set 22 Pensule Profesionale Makeup, Negru-Auriu

Set 22 Pensule Profesionale Makeup, Negru-Auriu


86,90 lei
Fara TVA
Cantitate

  Plata in siguranta

In sistem ramburs sau cu cardul

  Produse de calitate

Verificate inainte de livrare

  Program:

L-V 08:00-16:30

  Contacteaza-ne

0215-554-757

 • Set 22 Pensule Profesionale Makeup, Negru-Auriu

  86,90 lei
  Fara TVA
 • In magazinul NailsUp gasiti Set 22 Pensule Profesionale Makeup, Negru-Auriu .  Aceste pensule sunt ideale pentru a putea realiza rapid un makeup exact asa cum iti doresti. Cele 20 pensule contin peri stufosi si fini , negru cu alb degrade,  iar manerul acestora este  realizat intr-un material puternic rezistent in timp. Set 22 Pensule Profesionale Makeup, Negru-Auriu,  contine  pensule pentru aplicarea fondului de ten, pudrei si iluminatorului , iar  restul pentru zona ochilor, ce vor ajuta in aplicarea fardului, anticearcanului, realizarea celor mai interesante tehnici de makeup, dar si pentru conturarea sprancenelor si ridicarea geneor. 

  Set 22 Pensule Profesionale Makeup, Negru-Auriu  sunt usor de transportat si foarte utile, deoarece setul contine toate pensulele de care ai nevoie.  Fie ca pleci intr-o vacanta si doresti sa ai pensulele cu tine, fie ca lucrezi in domeniul makeup-ului, acest set din magazinul NailsUp  este ideal.

  NailsUp va recomanda curatarea constanta a pensulelor de machiaj, cu solutii speciale destinate acestora, pentru a va pastra tenul curat.  Trebuie sa acordam atentie intregului proces de makeup, cat si al curatarii faciale, dar si instruentelor pe care le utilizam.

  Zolla
  7208
  124 Produse

  Referinte specifice