PRIMER ROSALIND 7ml

Review (0)
14,90 lei
cu TVA
Quantity :
  • Retur in siguranta timp de 14 zile lucratoare!
  • Plata in siguranta in sistem ramburs sau cu cardul
  • Livrarea in maxim 24-48 ore prin intermediul firmelor de curier rapid!

Primerul este unul dintre cei mai importanti pasi din etapele realizarii manichiurii cu gel! Echipa Nails Up va propune PRIMER ROSALIND, deoarece este esential sa investesti intr-un produs de calitate ce te va ajuta pe tot parcursul efectuarii unghiilor!

PRIMER ROSALIND pregateste unghia naturala pentru realizarea manichiurii cu gel, deoarece suprafata unghiei si textura gelului UV,  necesita folosirea unui produs care sa favorizeze o aderenta perfecta! 

 Principalele avantaje ale primerului, este ca  previne umiditatea, degreseaza suprafata si asigurarea rezistentei produselor aplicate. PRIMER ROSALIND previne aparitia infectiilor de la nivelul unghiilor sau a micozelor.Cu ajutorul primerului ROSALIND  manichiura cu gel va avea un aspect impecabil saptamani intregi!PRIMER ROSALIND are rol degresator, deshidrator si dezinfectant.

Mod utilizare  PRIMER ROSALIND: Nails Up va recomanda sa aplicati PRIMER ROSALIND  in cantitate foarte mica, dupa pregatirea unghiei naturale si degreasarea ei, tamponand pensula pe o discheta uscata inainte de aplicare. Inainte de a se continua cu gelul sau cu acrilul, se asteapta uscarea produsului, care dureaza in jur de 60 de secunde!

Mod de uscare  PRIMER ROSALIND:  Are rol degresator, deshidrator si dezinfectant. Se usuca la aer.

  

Gramaj  PRIMER ROSALIND: 7ml

2518

Referinte specifice

No customer reviews for the moment.

Write your review
PRIMER ROSALIND 7ml

PRIMER ROSALIND 7ml

14,90 lei
cu TVA