• TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE
Cos cumparaturi
  • TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE


Baza Pro Rubber Base Clear CL-01

39,90 lei
  • TRANSPORT GRATUIT

    La comenzi de peste 250 LEI

  • SUPORT

    L-V 08:00 - 22:00

  • RETUR GARANTAT

    In termen de 14 zile

  • PLATA IN SIGURANTA

    Ramburs sau cu cardul

Specificatii
Descriere

Pro Rubber Base Clear CL-01 este o bază transparentă, flexibilă, are consistență medie si proprietăți de adeziune ridicate. Se aplică pe unghiile naturale înainte de aplicarea culorii ojei semipermanente.

Se folosește ca și strat de aderență înainte de aplicarea materialelor dure, la întreținere sau la construcție (gel, acrygel) pentru proprietățile ei de maximă adeziune. 

Avantaje:

- Pro rubber base este o baza flexibila universală care se potriveste pentru majoritatea clienților. Textura și consistența permite utilizarea atât de către tehnicienii cu experiență, cât și de cei începători. 

- Are o vâscozitate medie, ceea ce faciliteaza tehnica de lucru. In plus, nu se scurge, dar, în același timp, se autonivelează rapid și permite formarea apexului pe unghiile naturale.

- Pensula este realizată din fire de păr sintetice de cea mai bună calitate. Vârful pensulei este perfect drept, ceea ce asigură o aplicare ușoară și precisă în zona cuticulei. Forma pensulei este plată, pentru a putea lua cantitatea necesară de material, fără surplus.

- Ambalajul face comodă folosirea și depozitarea produsului. Colțurile rotunjite ale sticluței permit scurgerea optimă a materialului în interior, fără a risipi produs.

Mod de aplicare:

1. Se pregătesc unghiile corespunzător. Se realizează manichiura, se pilește suprafața unghiilor cu pila de 180/240 grit, se degresează unghiile cu nail cleaner;

2. Se recomandă aplicarea unui strat subțire din Pro Base Rubber înainte de orice bază care conține pigment, pentru o aderență mai bună și pentru a proteja unghia naturală de urme de pigment. Se polimerizează 60 sec în lampă LED sau 2 min în lampă UV;

3. Se aplică un strat subțire de alunecare din colecția Potal Base și fără a polimeriza, aplicăm o bulă de material pe mijlocul unghiei și formăm apexul. Se polimerizează 60 sec în lampă LED sau 2 min în lampă UV;

4. Se recomandă scoaterea mâinii din lampa UV dacă în timpul procesului de polimerizare se degajă căldură;

5. După polimerizare, ramâne un strat subțire de dispersie, care va permite aderența cu oja semipermanentă;

6. La final se va aplica orice top coat din gama Annette Nails.

Mod de îndepărtare:

*Prin dizolvare:

- Se pilește suprafața unghiilor cu pila.

Dacă baza este aplicată în strat cu apex, atunci se recomandă îndepărtarea grosimii materialului, apoi se aplică peste suprafața unghiilor un pad (servetel) îmbibat cu Remover sau Acetonă, se înfoliază unghia cu folie de aluminiu și se așteaptă 10-15 min. Se îndepărtează resturile cu ajutorul unui bețișor de portocal.

*Prin pilire:

Materialul se îndepărtează cu ajutorul pilei sau cu ajutorul unei freze electrice, doar de către persoanele care au absolvit cursuri de specialitate în domeniu. Se recomandă folosirea unui bit de abrazivitate roșie.

Produse populare


Adaugă în coș
Navigheaza sus