• TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
 • RETUR IN 14 ZILE
Cos cumparaturi
 • TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
 • RETUR IN 14 ZILE


Sabloane De Constructie 500 buc

32,00 lei
 • TRANSPORT GRATUIT

  La comenzi de peste 250 LEI

 • SUPORT

  L-V 08:00 - 22:00

 • RETUR GARANTAT

  In termen de 14 zile

 • PLATA IN SIGURANTA

  Ramburs sau cu cardul

Specificatii
Descriere

Sabloane De Constructie 500 buc reprezinta unul dintre produsele principale in realizarea manichiurii cu gel UV sau cu acryl. Sabloane De Constructie 500 buc sunt indispensabile in trusa unei manichiuriste si se folosesc pentru constructia unghiilor tehnice sau pentru extensia unei unghii construite deja.

Constructia unghiilor reprezinta cel mai important aspect, deoarece o unghie construita corect se va modela corespunzator, astfel manichiura ta va obtine efectul scontat. Indiferent de complexitatea modelului realizat, acesta isi va pierde stralucirea in cazul in care este aplicat pe o constructie nereusita. Sabloane De Constructie 500 buc reprezinta solutia ideala in constructia perfecta a unghiilor tehnice, iar datorita formei simple vei putea realiza unghii in orice dimensiuni doresti. Hartia si lipiciul de cea mai inalta calitate, asigura rezistenta si fixarea corespunzatoare a Sabloane De Constructie 500 buc in timpul constructiei unghiilor, de asemenea, si in timpul polimerizarii acestora.

Primul pas inainte de aplicarea Sabloane De Constructie 500 buc il reprezinta pregatirea corespunzatoare a unghiilor. Dezinfecteaza si matuieste suprafata unghiei, impinge sau curata cuticulele (dupa preferinta), apoi elimina praful rezultat in urma matuirii unghiei si aplica primer-ul. Dupa pregatirea unghiei, aseaza Sabloane De Constructie 500 buc, verificand inainte daca sablonul se potriveste sub unghia pe care ai pregatit-o. In cazul in care sablonul nu se potriveste il poti taia astfel incat sa poata fi asezat corect.

RECENZII (1)

Recenzii / Intrebari & Raspunsuri

Media recenziilor

5
☆☆☆☆☆ ★★★★★
1 Recenzii
☆☆☆☆☆ ★★★★★ Excellent 1
☆☆☆☆☆ ★★★★ Buna 0
☆☆☆☆☆ ★★★ Medium 0
☆☆☆☆☆ ★★ Slab 0
☆☆☆☆☆ Teribil 0
A
☆☆☆☆☆ ★★★★★
7 luni în urmă

foarte bune!

sunt calitative se lipesc foarte bine si sunt dure, nu deformeaza constructie si nu se inmoaie

Produse populare


Adaugă în coș
Navigheaza sus