Reduse

Reduse
  • Pret redus

BASE-WHITE BLOSSOM 7,5ML VENALISA

Referinta: 185
27,00 RON
18,90 RONSalveaza 30%
Cantitate

  •  Siguranta maxima pe durata transportului! Siguranta maxima pe durata transportului!
  • Livrarea in maxim 24-48 ore! Livrarea in maxim 24-48 ore!
  •  Drept de retur in 14 zile! Drept de retur in 14 zile!

BASE-WHITE BLOSSOM 7,5ML VENALISA

Base-White Blossom Venalisa se utilizeaza ca baza la aplicarea gerului Venalisa Blossom, pentru a crea unghii cu efect de vitralii si design inedit.

Pentru unghii cu efect de vitralii Venalisa a creat gama de produse Venalisa Blossom Gel. Utilizarea acestui tip de gel are la baza tehnica « ud peste ud » si prespune aplicarea gelului in culoarea principala, utilizandu-se baza alba sau incolora, pentru a se crea un efect spectaculos.

Formula prietenoasa cu unghiile a acestei oje semipermanente Venalisa de la Nails Up garanteaza ca se poate utiliza in deplina siguranta, fiind lipsita de efecte nocive.

 

Mod de utilizare BASE-WHITE BLOSSOM:

1.Aplica un strat de base coat si usuca la lampa UV pentru 2 minute si 30-60 secunde la lampa LED;

2.Aplica White-Base Blossom Venalisa si usuca la lampa, iar apoi aplica al doilea strat de White-Base Blossom Venalisa, dar fara sa usuci;

3.Folosesti un punctator nail art cu gelul blossom pentru a desena forma dorita si asteapta pana cand desenul creat incepe sa infloreasca;

4.Usuca la lampa si aplica un top coat, iar apoi usuca din nou pentru 2 minute la UV si pentru 30-60 de secunde la lampa LED.

Mod de indepartare BASE-WHITE BLOSSOM:

Pentru a indeparta Venalisa Blossom Gel, imbiba o discheta demachianta in solutie dizolvanta, infasoara unghia in aceasta discheta si asteapta pentru 2-5 minute, iar apoi indeparteaza usor discheta.

 

Specificatii BASE-WHITE BLOSSOM:

 

Tip: Gel Unghii Blossom;

Cantitate: 7,5ml;

Compatibilitate lampi: UV/LED

Culoare: Alb.

Nails Up
185

12 alte produse in aceeasi categorie: