Filtrare dupa

Disponibilitate

Disponibilitate

Pret

Pret

  • 5,00 lei - 200,00 lei

Base Coat

Base Coat - Base Coat Oja Semipermanenta | NailsUp.ro

Base coat este a doua etapa in realizarea unei manichiuri cu oja semipermanenta sau cu gel, si este cunoscut mai mult sub denumirea de baza pentru unghii. El ofera protectie unghiilor, se absoarbe repede in unghii si prelungeste durata de viata a manichiurii, se polimerizeaza aproximativ 2-3 minute in lampa LED sau UV.

Acest base coat oja semipermanenta se foloseste mai ales in cazul in care aveti unghii sensibile, cu tendinta de exfoliere si rupere, deoarece ofera protectie unghiilor naturale impotriva pigmentilor pe care oja semipermanenta sau gelurile UV le au.

Base Coat – cel mai bun ajutor pentru unghii sensibile

Pe NailsUp gasiti base coat din game diferite: Roniki, Gelaxyo, Born Pretty, Victoria Vynn, Zolla, Sugar, etc, baze incolore sau colorate, ce se pot lasa simple, fara a mai adauga oja semipermanenta sau gel peste, cu vitamine, ce se poate folosi ca si cover pentru manichiura french ori babyboomer, samd.

Base Coat Oja Semipermanenta – cel mai comandat produs de pe NailsUP

Baza pentru unghii se aplica intr-un singur strat, care trebuie sa fie subtire, pentru a nu incarca unghiile, iar dupa acest procedeu base coat-ul se polimerizeaza aproximativ 2-3 minute in lampa LED sau UV. De asemenea, este important de stiut faptul ca, base coat-ul poate fi utilizat si singur, în scopuri cosmetice sau de regenerare, mai ales in cazul în care ai unghii sensibile, cu tendinta de rupere, deoarece ofera protectie unghiilor naturale impotriva pigmentilor pe care oja semipermanentă sau gelurile UV le au.

Intra pe site-ul nostru la categoria Base Coat, si informeaza-te din multitudinea de baze, apoi alege ceeea ce ai nevoie in trusa ta personala, sau pentru salonul tau!

Base Coat

Subcategorii

Sunt 180 produse.

Se afiseaza 1-12 din 180 produs(e)

Filtre active