• TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE
Cos cumparaturi
  • TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE


FILTRU PRET

    8.5 lei

    56 lei

MARCA

CULOARE

CANTITATE

HEMA FREE

TIP RUBBER BASE

Base Coat

Se afiseaza 1 - 29 din 29 produse
-30%

Base Coat Zolla 7.5ml

5 1
5,95 lei
8,50 lei
-25%

Base Coat NailsUp 15ml

5 1
33,75 lei
45,00 lei

Base coat este a doua etapă în realizarea unei manichiuri cu ojă semipermanentă sau cu gel și este cunoscut mai mult sub denumirea de bază pentru unghii. El oferă protecție unghiilor, se absoarbe repede în unghii și prelungește durata de viață a manichiurii, se polimerizează aproximativ 2 - 3 minute în lampa LED sau UV.

Acest Base Coat ojă semipermanentă se folosește mai ales în cazul în care ai unghii sensibile, cu tendință de exfoliere și rupere, deoarece oferă protecție unghiilor naturale împotriva pigmenților pe care oja semipermanentă sau gelurile UV le au.

Base Coat – cel mai bun ajutor pentru unghii sensibile

Pe NailsUp găsești Base Coat din game diferite: Roniki, Gelaxyo, Born Pretty, Victoria Vynn, Zolla, Sugar, etc, baze incolore sau colorate, ce se pot lăsa simple, fără a mai adăuga ojă semipermanentă sau gel peste, cu vitamine, care se poate folosi ca și cover pentru manichiura French ori Baby Boomer și așa mai departe.

Base Coat Ojă Semipermanentă – cel mai comandat produs de pe NailsUp

Baza pentru unghii se aplică într-un singur strat, care trebuie să fie subțire, pentru a nu încărca unghiile, iar după acest procedeu Base Coat-ul se polimerizează aproximativ 2 - 3 minute în lampa LED sau UV. De asemenea, este important de știut faptul că, base coat-ul poate fi utilizat și singur, în scopuri cosmetice sau de regenerare, mai ales în cazul în care ai unghii sensibile, cu tendință de rupere, deoarece oferă protecție unghiilor naturale împotriva pigmenților pe care oja semipermanentă sau gelurile UV le au.

Intră pe site-ul nostru la categoria Base Coat și informează-te din multitudinea de baze, apoi alege ceeea ce ai nevoie în trusa ta personală sau pentru salonul tău!

TRANSPORT GRATUIT

La comenzi de peste 250 LEI

SUPORT

Zilnic 08:00 - 22:00

RETUR GARANTAT

In termen de 14 zile

PLATA IN SIGURANTA

Ramburs sau cu cardul

Navigheaza sus