Cos cumparaturi

FILTRU PRET

    6.9 lei

    999 lei

Oja Semipermanenta

Oja semipermanenta este aliatul de nadejde al unor unghii frumoase si ingrijite, care arata impecabil pentru o perioada indelungata. Tocmai de aceea iti punem la dispozitie o gama bogata de oje in culori electrizante, care te vor cuceri de la prima vedere!

Oja semipermanenta – must have-ul manichiurii perfecte

Din gama de produse NailsUp este nelipsita oja semipermanenta Venalisa, disponibila intr-o varietate de culori, de la nuante calde si discrete, la cele puternice si intense, fiind potrivite pentru toate gusturile. Cu aceste oje semipermanente Venalisa, iti va fi usor sa iti creezi o manichiura care sa reziste pana la 2-3 saptamani. Atat tu, cat si clientele tale, puteti fi posesoarele unei manichiuri perfecte pentru mai mult timp.

Sunteti in cautarea unui Rubber Base? Noi va punem la dispozitie Rubber Base de calitate, perfect pentru a fi utilizat la oja semipermanenta sau la gel.

Cauti un lac de unghii semipermanent? Cele mai bune aici sunt!

Va fi imposibil sa te plictisesti cu produsele NailsUp! In gama noastra de lacuri de unghii semipermanente vei gasi si produsele GDCOCO, perfecte daca iti doresti sa iti colorezi unghiile in nuante cat mai vii si mai intense. Produsele GDCOCO se bucura de mare apreciere printre manichiuristele profesioniste si amatoare, deopotriva. Cu ajutorul acestor oje semipermanente, a fost posibila crearea unora dintre cele mai frumoase modele de unghii, care au atras toate privirile.

Preferati produsele O.P.I pentru manichiura si pedichiura? Atunci trebuie sa profitati de varietatea NailsUp de lacuri de unghii semipermanente O.P.I, destinata atat pentru a fi utilizata acasa, cat si in salon.

NailsUp se gandeste la fiecare dintre voi, indiferent de tipul produsului preferat. Astfel, daca iti place lacul de unghii semipermanent cu sclipici, poti alege dintre modelele noastre de la Venalisa, din gama Platinum sau cele din gama Metal, pentru un efect metalizat care te va cuceri.

Pentru a ne asigura ca iti oferim tot ce ai nevoie pentru a crea cea mai frumoasa manichiura si pedichiura, iti punem la dispozitie si gamele de produse Venalisa Blossom Gel, Venalisa Peacock si Venalisa 3D cat Eye. Cu ajutorul acestora poti crea unghii de senzatie, pentru care clientele tale vor reveni la tine cu drag de fiecare data.

Se afiseaza 1-12 din 500 produs(e)
Navigheaza sus