Cos cumparaturi

FILTRU PRET

    15 lei

    159 lei

Rubber Base

Magazinul NailsUp iti propune o colectie variata de baze rubber semnata Venalisa, Gelaxyo, Mack`S si asa mai departe, atragatoare din toate punctele de vedere, atat prin calitate, cat si prin pret. Venalisa Rubber Base este perfecta pentru o manichiura cu aspect fin si natural, se aplica usor, repede, protejeaza si intareste unghia asemanator unui gel UV. Pensula de inalta calitate si ambalajul rezistent sunt elementele ce intregesc acest minunat produs, astfel incat experienta ta cu o baza unghii gel va fi usoara si placuta.

Rubber Base – unul dintre cei mai importanti pasi in manichiura

Primul pas in realizarea unei manichiuri cu oja semi este aplicarea, dupa ce solutiile pregatitoare s-au uscat in prealabil, a bazei pentru unghii cu gel. Rubber Base este un gel cu vascozitate mare, are o consistenta asemenea mierii si face parte din ultimul trend in materie de unghii si manichiuri cu produse semipermanente. Am adaugat acest produs in magazinul nostru, in special pentru clientele care au unghii subtiri, fragile, ce se rup si se exfoliaza des. Gelaxyo Rubber Base ofera stabilitate si rezistenta chiar si pentru unghiile sensibile.

Tu ce baza unghii gel folosesti? Incearca gama propusa de noi! Nu vei regreta!

Datorita vascozitatii ridicate, rubber base-urile pe care ti le propunem, se lucreaza foarte usor si corecteaza denivelarile existente pe placa unghiala. Un alt avantaj este acela ca baza pentru unghii gel permite realizarea de extensii ale unghiilor, acest lucru este in avantajul persoanelor carora, intre timp, li s-a rupt o parte din unghie.

Rezistenta, acoperire, consolidare a unghiilor! Convinge-te si tu de importanta reala a unei rubber base!

Se afiseaza 1-12 din 500 produs(e)
Navigheaza sus