Rubber Base

Rubber Base | NailsUp.ro

De ce Venalisa Rubber Base? Pentru ca este un produs cu foarte buna aderenta pe unghiile subtiri si permite modelarea unui mic apex si chiar a curbei C chiar si la manichiura cu oja semipermanenta. Venalisa Rubber Base este o baza creata pentru unghia naturala in momentul in care vrei sa folosesti doar oja semipermanenta, fara a-ti bate capul cu toate prodcedurile manichiurii cu gel, care dureaza mai mult si implica mai multa munca. Venalisa Rubber Base are rolul de a crea un mediu aderent pe unghia naturala, pentru ca oja semipermanenta sa reziste cu brio pana la 3-4 saptamani. Magazinul Nails Up iti propune o colectie variata de baze rubber semnata Venalisa, atragatoare din toate punctele de vedere, atat prin calitate cat si prin pret. Venalisa Rubber Base este perfecta pentru o manichiura cu aspect fin si natural, se aplica usor, repede si protejeaza si intareste unghia asemanator unui gel UV. Pensula de inalta calitate si ambalajul rezistent sunt elementele ce intregesc acest minunat produs, astfel incat experienta ta cu baza Rubber va fi usoara si placuta.

Primul pas in realizarea unei manichiuri cu oja semi este aplicarea, dupa ce solutiile pregatitoare s-au uscat in prealabil, a bazei Venalisa Rubber Base. Baza Rubber este o una cu vascozitate mare, are o consistenta asemenea mierii si face parte din ultimul trend in materie de unghii si manichiuri cu produse semipermanente. Am adaugat acest produs in magazinul nostru, in special pentru clientele care au unghii subtiri, fragile, ce se rup si se exfoliaza des. Venalisa Rubber Base ofera stabilitate si rezistenta chiar si pentru unghiile sensibile. Datorita vascozitatii ridicate, Venalisa Rubber Base se lucreaza foarte usor si corecteaza denivelarile existente pe placa unghiala. Un alt avantaj este acela ca baza Rubber Venalisa permite realizarea de extensii ale unghiilor, chiar daca foarte putin si foarte scurte, acest lucru este in avantajul persoanelor carora, intre timp, li s-a rupt un colt de unghie. Valabil si in cazul pedichiurii.

Rezistenta, acoperire, consolidarea unghiilor! Convinge-te si tu de Venalisa Rubber Base!

Rubber Base

Subcategorii

Sunt 82 produse.

Se afiseaza 1-12 din 82 produs(e)

Filtre active

Rubber-base

MILKY BASE SPARKLING WHITE 2IN1 7ML

Gelaxyo Milky Base Sparkling White 2 in 1 este un produs combinat, bază rubber și balsam de unghii în același produs.

Cu sclipici foarte fin  care îi conferă un minunat aspect perlat și strălucitor! 

Conține vitaminele E, B5 și calciu, de asemenea are în compoziție fibre de nylon pentru consolidarea unghiilor subțiri și moi.

Formulă soak-off (produsul se poate îndepărta de pe unghii cu soluții remover sau cu acetonă).

Caracteristici:

se poate folosi ca atare pe unghia naturală, după polimerizare are luciu propriu, nu este necesară aplicarea unui top coat.

se poate folosi ca bază rubber - flexibilă - atât pentru ojă semipermanentă cât și pentru gel UV

are o vâscozitate medie care permite modelarea cu ușurință a apexului

pigmentarea ”Milky” este ideală pentru realizarea degrade-urilor de tip ”Babyboomer”

nu se îngălbenește după polimerizare

conține vitamina E și pantotenat de calciu (vitamina B6)

conține fibre sintetice din nylon - întărește unghiile moi, ajută la formarea și menținerea curbei C

În cazul în care produsul este folosit ca balsam: nu se aplică  Primer sau Bonder pe unghiile naturale, ci se aplică direct acest produs!

În cazul în care se dorește realizarea modelului ”Babyboomer”: recomandăm folosirea în combinație cu baza roz Gelaxyo Milky Base Pink.

Cantitate: 7ml.

Polimerizare în lampa UV(36W) - 2 minute. LED (48W) - 30 de secunde.

Made in EU.

29,90 lei Pret