Cos cumparaturi

FILTRU PRET

    8.5 lei

    84 lei

Primer / Base Coat / Top Coat

Atunci cand doresti sa iti faci unghii cu gel, exista cateva produse fara de care manichiura sau pedichiura nu pot iesi la fel de bine, respectiv primer, base coat si top coat. Tocmai de acea iti punem la dispozitie atat primer unghii cu gel, cat si base coat si top coat, pentru ca tu sa poti crea unghii frumoase si rezistente.

Produsele noastre pot fi utilizate atat acasa, cat si intr-un salon profesional, gratie usurintei in folosire, dar si a calitatii acestora!

Primer / Base Coat / Top Coat – produsele must have pentru manichiuri perfecte

Un primer unghii UV are rolul de a deshidrata si degresa unghiile, astfel incat stratul de gel sau acryl sa adere cu usurinta la unghia naturala. Este esential sa folosesti un primer unghii pentru a impiedica desprinderea stratului de gel de pe unghie. La NailsUp, gasesti Primer Air Dry FSM si Primer fara acid Venalisa, care sa iti pregateasca unghiile pentru urmatoarea etapa, de aplicare a gelului.

Fie ca optezi pentru unghii naturale, fie pentru unghii cu gel, vei avea nevoie de un base coat sau un top coat, astfel ca poti alege din produsele noastre, marca Semilac, Venalisa, GDCOCO, FSM si O.P.I., in functie de nevoile unghiilor tale si ale clientelor tale.

Cu un base coat NailsUp, care se absoarbe repede in unghie, este imbunatatita aderenta lacului de unghii. Este recomandat sa folosesti un base coat lac unghii atat pentru a mari aderenta lacului de unghii, cat si pentru a imbunatati rezistenta acestuia. Daca alegeti un base coat unghii bun, acesta trebuie sa iti protejeze unghia naturala de pigmentul puternic al lacului de unghii.

Cat despre un top coat unghii, acesta se aplica la final, pentru a proteja lacul de unghii si a prelungi rezistenta acestuia. Se recomanda aplicarea unui top coat fie dupa ce aplici ultimul strat de lac, base coat sau peste unghiile aplicate cu rasina acrilica sau gel.

Pe NailsUp gasesti toate aceste produse! Vizualizeaza oferta, adauga produsele in cos, finalizeaza comanda si in cel mai scurt timp vei crea cele mai frumoase modele pe unghiile clientelor!

Se afiseaza 1-12 din 500 produs(e)
Navigheaza sus