Reduse

Reduse

Acryl

Iti plac unghiile false, dar nu doresti unghii cu gel? Daca te numeri printre aceste persoane, poti opta pentru produsele noastre pe baza de acryl, care iti permit sa iti construiesti unghii frumoase cu usurinta, dar fara gel. Pentru aplicarea acrylului pe unghie se combina un lichid cu pudra de acryl si se creeaza un strat protector pe unghiile naturale.

Daca gelul se intareste atunci cand este expus la lumina UV, acrylul se intareste imediat ce intra in contact cu aerul. Unghiile cu acryl sunt usor de intretinut, astfel incat atunci cand se crapa, pot fi reparate cu usurinta acasa. Tododata, se remarca printr-o durata mai mare de viata si reprezinta alegerea perfecta pentru persoanele care au probleme cu unghiile naturale. Luand in calcul avantajele oferite de unghiile cu acryl, va oferim produsele de care aveti nevoie pentru a construi unghii false frumoase, cu usurinta, fara lampa.

Cu putina indemanare, va puteti construi singure manichiuri perfecte sau va puteti face fericite clientele cu cele mai inspirate unghii din acryl la salon. Fie ca va doriti o pudra acryl de calitate, fie vopsea acrylica pentru pictarea unghiilor, la Nailsup ati nimerit unde trebuie! Cu ajutorul produselor noastre de calitate, este simplu sa construiti unghii frumoase si rezistente si sa le decorati intr-un mod inedit. Alegeti produsele noastre pentru rezultate profesionale, de durata si unghii irezistibile!

Acryl

Subcategorii

    Sunt 77 produse.

    Se afiseaza 1-12 din 77 produs(e)

    Filtre active