Cos cumparaturi

FILTRU PRET

    24.9 lei

    29.9 lei

Molly Lac

Iti doresti o oja semipermanenta foarte pigmentata si cu o rezistenta maxima? NailsUp va prezinta o noua gama revolutionara cu 360 de nuante. Oja semipermanenta Molly Lac este cea mai buna alternativa daca iti doresti unghii rezintente si pigmentate.

Molly Lac – lacuri de unghii calitative la preturi accesibile

In ultima perioada, oja clasica a pierdut teren in fata manichiurii cu oja semipermanenta. Din ce in ce mai multe femei apeleaza la manichiura cu oja semi, datorita avantajelor pe care aceasta le ofera. Oja rezista pana la 4 - 5 saptamani, atat pe unghiile naturale, cat si pe tips sau contructie. Vascozitatea ojelor Molly Lac este medie – ridicata si nu degaja caldura in timpul polimerizarii. Aderenta este maxima, nu curge, se fixeaza si se mentine impecabila pana la urmatoarea manichiura sau pedichiura.

Tu ai in trusa profesionala Oja semipermanenta Molly Lac?

NailsUp iti propune o varietate foarte mare de nuante foarte pigmentate, care necesita un sigur strat, cu o aderenta maxima, fara substante nocive, fara a provoca alergii. Puteti crea o varietate de modele deosebite, aveti nevoie doar de o pensula, cateva nuante de oja semipermanenta Molly Lac si multa creativitate. Se polimerizeaza rapid, 120 de secunde pentru lampa UV si 60 de secunde pentru lampa LED. Se poate indeparta foarte repede cu Soak Off Remover, pe care il gasiti tot in magazinul nostru, sau prin pilire.

Da-ti frau liber imaginatiei si combina nuantele de oje semipermanentre Molly Lac cum doresti pentru a obtine manichiuri impecabile!

Se afiseaza 1-12 din 260 produs(e)
Navigheaza sus