Gelaxyo

Gelaxyo - Gel Gelaxyo | NailsUp.ro

Daca vrei o manichiura cu gel ”altfel”, vrei sa iesi din anonimat, alege gama Gelaxyo!

Avantajele sale sunt multiple: pastreaza ideal forma in timpul modelarii, nu curge nici macar la temperaturi mai ridicate, avand caracteristici asemanatoare plastilinei, astfel ca, munca tehnicianului este simplificata, apexul si bordurile isi pastreaza forma modelata pana la polimerizare. Recipientul sau este ”inteligent!” - permite folosirea acrylgelului cu usurinta, fara efortul de a stoarce din tub un produs extrem de vascos, se poate folosi integral si ultima cantitate din recipient, fara sa se arunce nimic, surplusul de pe spatula se poate pune inapoi in recipient  (nu si în tub).

Gelaxyo - stiai ca este un produs hybrid?

Iata si explicatia: acest gel Gelaxyo combina duritatea acrilului cu elasticitatea gelului, are vascozitate foarte mare, se modeleaza cu tehnica folosita in cazul acrylului, insa, in loc de monomer se foloseste solutie Nail Cleaner obisnuita (aceasta solutie nu are un rol chimic in procesul de polimerizare, ci serveste doar ca agent de modelare). Nu exista un timp limita pentru realizarea formei, acrylgelul Gelaxyo se intareste doar la lumina UV sau LED, precum gelul.

Gel Gelaxyo – cel mai comandat gel de pe NailsUp

Gelul Gelaxyo se poate aplica atat direct pe unghia naturala - pentru protectia acesteia - cat si pe sablon, pentru realizarea extensiilor.

Pe NailsUp gasesti atat la cutiuta cat si in suportul clasic, cu pensula, in functie de cum esti obisnuita sa lucrezi cu acest gel. Culorile sunt atat de multe, incat sigur gasesti ceea ce cauti!

Intra la categoria Gelaxyo, comanda, si te vei convinge de cele spuse mai spus!

Gelaxyo

Subcategorii

Sunt 74 produse.

Se afiseaza 1-12 din 74 produs(e)

Filtre active