TpNails

TpNails | NailsUp.ro

Gama TpNails este una dintre cele mai iubite de persoanele incepatoare in ale manichiurii. De ce? Iti explicam imediat...

Gelurile TpNails fac parte din gama easy-leveling, se polimerizeaza fara degajare sesizabila de caldura si se lucreaza foarte usor. De aceea, daca esti la inceput de drum in acest domeniu, iti garantam ca te vei indragosti de acest produs.

Personele avansate stiu deja ca, cest gel este flexibil, este un cover cu o densitate medie-autonivelant si este usor de modelat, se poate folosi pentru orice design, este potrivit atat pentru intretineri prin tehnica fara pilire, cat si pentru prelungirea pe sablon, se polimerizeaza doua minute in lampa UV, nu necesitat pilire.

Ce zici? Te-am convins? Nu vei regrata alegerea facuta!

Gama TpNails se prezinta atat la cutiuta, cat si la tub, in functie de metoda preferata de tine, de felul in care te-ai obisnuit. Cat despre culori, sunt WOW! Nude, roz, lila, alb laptos dar si clear, sunt perfecte!

Tastezi la calculator, speli vase, faci diverse treburi de zi cu zi, oja sare de pe unghii inevitabil si nici cea mai rezistenta manichiura nu tine mai mult de patru zile. Nu mai ai timp si esti prea obosita pentru a-ti reface unghiile?

Daca vrei sa ai o manichiura perfecta pentru mai multe saptamani, poti opta pentru unghii cu gel TpNails, gama pe care o gasesti pe NailsUp!

TpNails

Subcategorii

Sunt 16 produse.

Se afiseaza 1-12 din 16 produs(e)

Filtre active