Cos cumparaturi

FILTRU PRET

    56 lei

    134 lei

TpNails

Gama TpNails este una dintre cele mai iubite de persoanele incepatoare in ale manichiurii. De ce? Iti explicam imediat...

Gelurile TpNails fac parte din gama easy-leveling, se polimerizeaza fara degajare sesizabila de caldura si se lucreaza foarte usor. De aceea, daca esti la inceput de drum in acest domeniu, iti garantam ca te vei indragosti de acest produs.

Persoanele avansate stiu deja ca gelul Tp Nails este flexibil, este un cover cu o densitate medie-autonivelant si este usor de modelat, se poate folosi pentru orice design, este potrivit atat pentru intretineri prin tehnica fara pilire, cat si pentru prelungirea pe sablon, se polimerizeaza doua minute in lampa UV si nu necesitata pilire.

Ce zici? Te-am convins sa comanzi gama TpNails? Nu vei regrata alegerea facuta!

Acest gel Tp Nails se prezinta atat la cutiuta, cat si la tub, in functie de metoda preferata de tine, de felul in care te-ai obisnuit. Cat despre culori, sunt WOW! Nude, roz, lila, alb laptos si clear, sunt perfecte!

Gel Tp Nails – unul dintre cele mai rezitente geluri de pe piata

Tastezi la calculator, speli vase, faci diverse treburi de zi cu zi, oja sare de pe unghii inevitabil si nici cea mai rezistenta manichiura nu tine mai mult de patru zile. Nu mai ai timp si esti prea obosita pentru a-ti reface unghiile? Atunci, daca vrei sa ai o manichiura perfecta pentru mai multe saptamani, poti opta pentru unghii cu gel Tp Nails, gama pe care o gasesti pe NailsUp!

Se afiseaza 1-12 din 26 produs(e)
Navigheaza sus