2M Beauty

2M Beauty | NailsUp.ro

Daca nu ai incercat pana acum  gama 2M Beauty, nu mai sta pe ganduri, pentru este WOW!

Comanda la un click distanta, si ne vei da dreptate!

Daca inca nu cunosti gelurile 2M Beauty, hai sa povestim despre ele: sunt geluri de constructie smart, destul de maleabile, au o densitate ridicata, care permite atat constructia unghiei foarte usor, cat si prelungirea ei, sunt recomandate atat pentru unghii scurte cat si pentru forme extreme. Au o consistenta ideala, nu curg, se regasesc atat la cutie cat si la tub, iar culorile sunt pigmentate si se regaseste o gama larga din care sa alegi: de la albul clear, cel laptos, nude-ul perfect si rozul trandafiriu, la rosu-bordo, lila, albastru electric, verde si chiar maro.

Pentru o durata cat mai mare a gelurilor 2M Beauty, protejați-le de lumina directa a soarelui si aveti grija sa nu le expuneti la lumina UV, deoarece se pot polimeriza cu mare usurinta. Feriti-le si de lumina soarelui difuza sau non-directa, deoarece si aceasta poate declansa procesul de polimerizare, si poate duce la formarea unei pelicule de gel polimerizat in recipient.

Fiind geluri pigmentate se polimerizează in lampa UV/LED pentru aproximativ doua-patru minute si trebuie sa fie la final acoperite cu un strat de luciu, avand strat rezidual.

Intra pe NailsUp, la gama de geluri 2M Beauty, alege culorile care iti lipsesc din trusa ta, doar la un click distanta, si vei observa diferenta fata de altele, iar clientele tale vor fi foarte multumite de rezultatul final, dar mai ales de manichiura care va ramane perfecta multe saptamani la rand!

2M Beauty

Subcategorii

Sunt 50 produse.

Se afiseaza 1-12 din 50 produs(e)

Filtre active