Cos cumparaturi

FILTRU PRET

    8.9 lei

    209.9 lei

Geluri UV

Se spune ca unghiile sunt cartea de vizita a unei femei, iar dupa cum stim, o manichiura ingrijita este intotdeauna la moda. NailsUp intelege preocuparea ta pentru unghii frumoase si iti pune la dispozitie o gama diversificata de Geluri UV, cu ajutorul carora poti crea cele mai frumoase unghii pentru tine si clientele tale!

Poti alege dintre gelurile UV NailsUp, disponibile in culori puternic pigmentate, potrivite atat pentru a fi utilizate acasa, cat si in salon.

Geluri UV – alternativa perfecta pentru unghii sensibile

Gelurile UV NailsUp cuprind beneficii precum: autonivelarea, sunt usor de manipulat, drept urmare poate fi utilizat atat de manichiuristele experte, cat si de cele la inceputul carierei si sunt foarte rezistente. In ciuda lejeritatii cu care se modeleaza, gelurile din gama NailsUp raman intacte indiferent de solicitarea la care sunt supuse.

Iti place sa fii creativa atunci cand realizezi cea mai frumoasa manichiura? NailsUp este aici ca sa te ajute, cu gelurile pentru unghii Canni Spider, perfecte pentru a transforma o simpla manichiura intr-o opera de arta.

Alege un gel pentru unghii de calitate, pentru o manichiura perfecta

Gama Geluri UV NailsUp cuprinde un numar impresionant de geluri UV pentru unghii, care vor face manichiura sa sclipeasca atat la propriu, cat si la figurat!

Iti recomandam, totodata, sa consulti si alte game prezente, care cuprind geluri colorate, cu aspect sticlos, disponibile in nuante diferite, cu efecte diferite, ideale pentru a decora unghiile in mod inedit!

Indiferent de preferintele tale, cu gama de geluri pentru unghii de pe NailsUp nu ai cum sa te plictisesti, fie ca le folosesti acasa, fie la salon!

Se afiseaza 1-12 din 500 produs(e)
Navigheaza sus