Reduse

Reduse
Base One UV | NailsUp

Base One UV

Base One UV este ideal pentru realizarea unei manichiuri spectaculoase si rezistente, de care te vei indragosti imediat. Folosind Base One UV unghiile tale sensibile si fragile, care se exfoliaza rapid, vor ajunge de domeniul trecutului. Base One UV corecteaza defectele unghiei naturale, mareste vizibil baza acesteia, pastreaza vitalitatea unghiei si o ajuta sa se regenereze. Base One UV reprezinta solutia inovatoare pentru unghiile tale, care vor arata elegant fara a fi afectate in vreun fel. Orice gel ai alege din gama Base One UV, rezultatele pe care le vei obtine, vor fi extraordinare. Poti sa construiesti, sa modelezi si sa acoperi diferite imperfectiuni ale unghiei, folosind Base One UV. Orice produs din colectia Base One UV este usor de combinat cu alt tip de gel UV, chiar si cu solutiile acrilice. Vei obtine o manichiura inedita, care va rezista o perioada lunga de timp, folosind produsele Base One UV. Realizate din materiale de cea mai inalta calitate gelurile Base One UV promit siguranta si durabilitatea manichiurii, precum si un aspect vizibil imbunatatit al unghiilor.

Base One UV nu contine alergeni sau substante daunatoare si are o valabilitate ce porneste din momentul deschiderii. Base One UV se bucura de o aderenta perfecta pe unghia naturala si este imbogatit cu uleiuri esentiale in regenerarea unghiilor. Este foarte important ca manichiura ta sa fie construita si modelata corect, dar, cel mai important aspect il reprezinta produsele folosite. O baza sau un gel de modelare trebuie sa nu sara in contact cu suprafetele dure. Aici intra lovituri si alte actiuni obisnuite. Base One UV se bucura de o mare stabilitate pe unghie, inca de la folosirea lui pentru constructia unghiei si pana la modelarea acesteia si aplicarea gelului de camuflaj. Gelul clear Base One UV reprezinta primul pas, dupa care se foloseste gelul de modelare Base One UV, care, aplicat si modelat corespunzator, urmeaza a fi pilit foarte putin. Vei gasi in colectia noastra, atat gelul clear Base One UV cat si gelul de modelare si de camuflaj, sub aceeasi semnatura.

NailsUp ti-a pregatit o gama variata de geluri Base One UV, in diferite nuante pentru camuflaj si modelare, perfecte pentru tipul de manichiura la care te gandesti. Poti alege nuante de nude, de roz, nuante luminoase si naturale. Iubesti manichiura french? Noi avem un gel Base One UV perfect pentru asta. Vrei o manichiura cu aspect natural? Base One UV te ajuta in atingerea perfectiunii. Gelurile Base One UV de camuflaj in nuante luminoase sunt ideale pentru o manichiura fina, eleganta, cu aspect natural. Gama Base One UV de la NailsUp are o solutie pentru fiecare dorinta a ta, in materie de unghii tehnice. Frumusetea unghiilor tale inseamna pasiunea noastra!

Base One UV

Subcategorii

    Sunt 50 produse.

    Se afiseaza 1-12 din 50 produs(e)

    Filtre active