Cos cumparaturi

FILTRU PRET

    3 lei

    99.9 lei

Pensule Unghii

Desi pot fi considerate un accesoriu banal, pensulele pentru unghii sunt un must have pentru fiecare salon de manichiura si nu trebuie sa lipseasca din trusa fiecarei iubitoare de unghii frumoase. Acestea sunt deosebit de importante pentru diferite operatiuni din crearea unei manichiuri perfecte, fie ca este vorba despre constructia unghiei cu gel, fie despre pictare.

Daca alegem cele mai bune pensule unghii, va fi mai usor sa aplicam gelul UV sau pudra acrylica, cat si sa pictam unghiile pentru un decor original. In functie de scopul pentru care au fost concepute, exista pensule manichiura in forme si dimensiuni diferite, pentru a acoperi toate nevoile dintr-un salon de manichiura. Noi iti punem la dispozitie o varietate de pensule unghii, pentru a acoperi toate nevoile tale, indiferent ca vrei sa pictezi unghiile sau sa aplici gelul UV.

Ce pensule unghii gasesti pe NailsUp?

Modele evantai, bureteii cu stilou, pensulele pentru aplicarea gelului UV, pensulele pentru pictura cu care sa creezi adevarate opere de arta in miniatura, seturile de pensule pentru manichiura, pensulele pentru aplicarea pudrei acrylice, pensulele din silicon, pensulele cu doua capete pentru gel si pudra sau chiar si pensulele profesionale pentru pictura.

NailsUp iti ofera toate tipurile de pensule pemtru manichiura profesionala, de care ai putea avea nevoie, cu care sa faci cele mai frumoase unghii!

Pensulele oferite de NailsUp pot fi folosite atat acasa, cat si la salon, fiind potrivite atat pentru manichiuristele incepatoare, cat si pentru cele mai experimentate. In plus, sunt disponibile la preturi avantajoase, sunt realizate din materiale de calitate si se remarca prin rezistenta indelungata.

Profitati pe deplin de avantajele oferite de niste pensule unghii de calitate si alegeti pensulele de care aveti nevoie din gama bogata de produse NailsUp!

Se afiseaza 1-12 din 234 produs(e)
Navigheaza sus